Preskočiť na hlavný obsah

Montáž a inštalácia

  • Oprava vodovodnej batérie

    Oprava vodovodnej batérie

    Keď sa v domácnosti pokazí televízor alebo vŕzgajú dvere do komory, je možné túto opravu nejaký čas odkladať. Ale keď žiada opravu vodovodná batéria, musíme reagovať okamžite. Jednou z možností je zavolať inštalatéra. Ten vašu žiadosť o pomoc uvíta – vie totiž, že sa u takej operácie moc nenadrie, nezdrží sa u vás dlhšie než hodinu a za minimum námahy si naúčtuje niekoľko desiatok eur. Druhou možnosťou je oprava vodovodnej batérie svojpomocne. To by sme odporúčali. Nie je to nič ťažké, ak zvládnete zatĺcť klinec alebo vymeniť žiarovku, zvládnete aj toto. Dnes poradíme, ako opraviť pákovú batériu. 

    ČÍTAŤ VIAC
  • Inštalácia sprchovej batérie krok za krokom

    Inštalácia sprchovej batérie krok za krokom

    Chystáte sa na výmenu sprchovej batérie a váhate, či túto úlohu zveriť inštalatérovi alebo batériu vymeniť svojpomocne? Inštalácia sprchovej batérie sa môže zdať ako náročná úloha, ale s naším detailným návodom sa z vás stane majster kúpeľňového remesla. Pripravte sa na to, že vaša kúpeľňa prežije premenu, ktorá z nej urobí sprchový raj!

    ČÍTAŤ VIAC
  • Ako vysoko umiestniť sprchovú batériu

    Ako vysoko umiestniť sprchovú batériu

    Plánovanie usporiadania bytu či domu začína omnoho skôr, než dôjde k prvej stavebnej aktivite. Určité veci totiž z väčšej časti fungujú pod povrchom. A bez poctivej prípravy sa dočkáme len nemilých prekvapení a viacnákladov. Jednou z tém je aj výška sprchovej batérie. Aká je optimálna?  

    ČÍTAŤ VIAC
  • Ako jednoducho nainštalovať bidet?

    Ako jednoducho nainštalovať bidet?

    Bidety v poslednej dobe získavajú na popularite. Pozornosť sa na nich výrazne uprela v čase koronavírusovej pandémie, keď ľudia začali klásť väčší dôraz na kvalitnú osobnú hygienu. Bidet garantuje komfortné očistenie intímnych partií po použití WC, navyše funguje ako prevencia proti nepríjemným ochoreniam, medzi ktoré patria aj hemoroidy. S bidetom odpadá potreba neustále doma dopĺňať zásoby toaletného papiera - zaobídete sa bez neho.
     

    ČÍTAŤ VIAC
hore