Preskočiť na hlavný obsah

Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth - Infračervená elektronika pre podomietkovú sprchovú termostatickú batériu, chróm 36415000

Výrobca: Grohe Série: Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth Kat. č.: 36415000

s infračerveným senzorom a Bluetooth modulom pre obojsmernú... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
939,44 €
Naša cena
535,49 € s DPH (446,24 € bez DPH)

Špeciálna zľava pre Vás!
Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %.
Zadajte v košíku kód: SAN5SK.


Zľavový kupón platí ešte 

Expedícia obvykle do 21 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Nutné dokúpiť

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

s infračerveným senzorom a Bluetooth modulom pre obojsmernú komunikáciu s možnosťou monitoringu, konfigurácie a na servisné účely
s trafom 100-240 V AC, 50-60 Hz, 6,75 V DC
pre inštaláciu term. sprchové batérie 36 416 000
GROHE Starlight® povrch
chrómová rozeta
s Bluetooth® 4.0 * technológií pre bezdrôtovú komunikáciu so zariadeniami Apple ** a Android, frekvencia bluetooth vysielača: 2.4 GHz
dosah Bluetooth (10 m) závisí na použitých materiáloch a múroch medzi prijímačom a vysielačom
automatické splachovanie
aplikácia detekuje až 10 zariadení naraz, ochrana heslom
možnosť nastaviť automatické splachovacie cykly vrátane záverečného prepláchnutie, sledovanie dennej / 30 dennej spotreby, konfigurácia zóny detekcia a automatického vypnutia, dva časovača
možnosť uloženia 3 užívateľských profilov, identifikácia menom

Systémové požiadavky:
Apple, iPhone 5/6, iPad 2/3/4 / Air / Air 2, iPad mini / 2/3, Apple operačný systém: od verzie iOS 8.0 a vyššie (32/64 bit)
Systémové požiadavky Android, min 4 "display with OS Version 4.3 - 5.x
Mobilné zariadenia a GROHE IR Remote App *** nie sú súčasťou dodávky a je nutné objednať separátne prostredníctvom autorizovaného Apple store / obchodu / iTunes alebo obchodu Google Play.
* The Bluetooth® značka a logo sú registrované ochodné značky vlastnené Bluetooth SIG, Inc. a akékoľvek použitie týchto značiek spoločností Grohe je na základe licencie. Ostatné ochranné známky a obchodné názvy sú majetkom príslušných vlastníkov.
** Apple, Apple logo, iPod, iPod Touch, iPhone a iTunes sú ochranné známky spoločnosti Apple Inc., registrované v USA a ďalších krajinách. Apple nie je zodpovedné za funkciu tohto zariadenia alebo jeho súlade s bezpečnostnými a regulačnými štandardmi.
*** Zdarma dostupné na iTunes app alebo obchodu Google Play.

Technické informácie

Výrobca:
Grohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
36415000
EAN:
4005176320590
Záruka:
5 rokov

Výrobca Grohe

GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárnej techniky a globálnou značkou zameranou na poskytovanie inovatívnych vodných riešení. Produkty značky GROHE sa už desaťročia opierajú o kľúčové hodnoty spoločnosti, teda technológiu, kvalitu, design a udržateľnosť prírodných zdrojov. Len v priebehu posledných desiatich rokov získalo GROHE viac než 300 prestížnych ocenení za design a inovatívne technológie. GROHE sa špecializuje na výrobu vodovodných batériítermostatických batériíspŕchsprchových setovumývadiel i sprchových toaliet

Technológia

Prehľad technológií

StarLight

Neustále zlepšovanie v priebehu posledných rokov viedlo k jedinečne prepracovanému procesu pokovovania na výrobu silného a skvelého povrchu. Grohe StarLight. Táto technológia je skrátka zárukou dokonale trvanlivého produktu, nezávisle na konkrétnej farbe. Dokonale spracované, trvanlivé povrchové úpravy sú navrhnuté pre maximálnu odolnosť voči poškriabaniu a znečisteniu, čím zaručujú jednoduchú údržbu a dokonalý vzhľad po veľa rokov.

Produkty série Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth

Produkty série Eurosmart Cosmopolitan E Bluetooth

Jednoduchosť línií elektronických umývadlových batérií tejto série určite nie je nudná. Naopak, upúta svojím dokonalým zhotovením a rafinovanou kombináciou oblých tvarov a rovných plôch. Batérie sú vybavené infračerveným senzorom a Bluetooth modulom, ktoré zaistia obojsmernú komunikáciu a umožnia vám dokonalý monitoring spotreby vody a ľahkú konfiguráciu. Batérie sú tiež vybavené technológiou, ktorá znižuje spotrebu vody a zároveň zachováva dokonalý prietok. Môžete si vybrať stojančekovú batériu, batériu pod omietku alebo termostatickú elektronickú batériu.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore