Preskočiť na hlavný obsah

Grohe Grohtherm SmartControl - Termostatická sprchová podomietková batéria, 3 ventily, chróm 29121000

Výrobca: Grohe Série: Grohtherm SmartControl Kat. č.: 29121000
Doprava zadarmo

Moderná domácnosť si vyžaduje moderné vybavenie, ktoré zvyšuje... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
812,33 €
Naša cena
463,03 € s DPH (385,86 € bez DPH)

Špeciálna zľava pre Vás!
Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 12 %.
Zadajte v košíku kód: SAN12SK.

Zľavové kódy nie je možné kombinovať.

Skladom 18 ks
Odosielame v utorok 2. 4.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Nutné dokúpiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Moderná domácnosť si vyžaduje moderné vybavenie, ktoré zvyšuje bezpečnosť a zároveň výrazne uľahčuje prevádzku a údržbu. Jedným z úchvatných vybavení je tiež termostatická batéria GROHE Grohtherm SmartControl, prostredníctvom ktorej môžete ovládať hneď tri kúpeľňové prvky: ručnú sprchu, hlavovú sprchu a vaňový vpust. Vďaka inštalácii termostatu pod omietku navyše ušetríte miesto a získate v priestore vane viac priestoru. Skvele pôsobí kruhový design, ktorý prináša do kúpeľne ľahkosť a jemnosť. Žiarivé chrómové povrchy si svoj lesk udržia po dlhú dobu vďaka technológii GROHE StarLight. Tá zároveň zvyšuje aj ich odolnosť proti poškriabaniu, oderu, či usadzovaniu nečistôt a vodných kvapiek. Máte tak šancu udržať skvelý vzhľad po dlhú dobu.

Prednosťou podomietkového termostatu je intuitívne ovládanie, ktoré podporujú zrozumiteľné symboly GROHE SmartControl na tlačidlách, i tele batérie. Jemným stlačením tlačidla s vybraným prvkom spustíte vodu, jeho otočením potom reguluje intenzitu prúdu. Otočením hlavnej rukoväti nastavujete požadovanú teplotu. Pokiaľ chcete teplotu vyššiu ako 38°C, je nutné uvoľniť bezpečnostnú zarážku GROHE SafeStop. Vďaka drážkam na rukovätiach zvládnete reguláciu aj s mokrými rukami, či rukami od mydla. Výhodou je, že výstupy môžu byť spustené súčasne. V neposlednom rade zaujme technológia GROHE EcoJoy, ktorá znižuje spotrebu vody, no zachováva komfortný prietok. Vychutnajte si kúpeľ, či osviežujúce sprchovanie.

Sprchová termostatická batéria pod omietku bez telesa

  • súprava na kompletnú inštaláciu pomocou podomietkového telesa
  • 3 ventily
  • GROHE QuickFix - krytá kovová rozeta s tesnením, skryté pripevnenie, nastaviteľná ±6°
  • GROHE StarLight povrch
  • GROHE SmartControl tlačidlo ON-OFF, ovládanie prúdu od EcoJoy po plný prúd Full Flow
  • vymeniteľné symboly
  • GROHE TurboStat - kompaktná kartuša s termoprvkom
  • GROHE SafeStop - bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • GROHE SafeStop Plus - voliteľný obmedzovač teploty pri 43°C
  • integrované spätné klapky a sitko na nečistoty
  • výstupy môžu byť spustené súčasne
  • prietok: výstup A = 23 l/min, výstup B = 27 l/min,výstup C = 23 l/min

Montáž na montážne teleso Rapido SmartBox, nie je súčasťou dodávky.

Technické informácie

Výrobca:
Grohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
29121000
EAN:
4005176412271
Záruka:
5 rokov
Typ:
termostatická
Montáž:
Ovládanie:
Výbava:
bez sprchy
Farba:
chróm

Výrobca Grohe

GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárnej techniky a globálnou značkou zameranou na poskytovanie inovatívnych vodných riešení. Produkty značky GROHE sa už desaťročia opierajú o kľúčové hodnoty spoločnosti, teda technológiu, kvalitu, design a udržateľnosť prírodných zdrojov. Len v priebehu posledných desiatich rokov získalo GROHE viac než 300 prestížnych ocenení za design a inovatívne technológie. GROHE sa špecializuje na výrobu vodovodných batériítermostatických batériíspŕchsprchových setovumývadiel i sprchových toaliet

Technológia

Prehľad technológií

StarLight

Neustále zlepšovanie v priebehu posledných rokov viedlo k jedinečne prepracovanému procesu pokovovania na výrobu silného a skvelého povrchu. Grohe StarLight. Táto technológia je skrátka zárukou dokonale trvanlivého produktu, nezávisle na konkrétnej farbe. Dokonale spracované, trvanlivé povrchové úpravy sú navrhnuté pre maximálnu odolnosť voči poškriabaniu a znečisteniu, čím zaručujú jednoduchú údržbu a dokonalý vzhľad po veľa rokov.

QuickFix

Rýchlejšia, jednoduchšia a bezproblémová inštalácia so systémom GROHE QuickFix skracuje dobu inštalácie až o 50%.

EcoJoy

Všetky výrobky GROHE EcoJoy® sú systematicky navrhnuté na úsporu vody a energie, aby boli šetrené cenné zdroje. Tieto výrobky, vybavené technológiami na úsporu vody, ponúkajú dokonalý pôžitok z vody bez nutných kompromisov. Zníženie spotreby vody a energie ide ruka v ruke s pohodlím a atraktívnym designom. Menej vody. Dokonalý prúd.

TurboStat

Naša revolučná technológia Grohe TurboStat poskytuje vodu s požadovanou teplotou počas zlomku sekundy a udržuje ju konštantnú po celý čas sprchovania. Termostaty Grohtherm sú vybavené najpokročilejšími a precízne vyrobenými kartušami v odvetví. Termočlánok má zvýšenú citlivosť a naše termostaty reagujú na zmeny tlaku vody dvakrát rýchlejšie než predtým. Už nemusíte plytvať vodou, než nastavíte tú správnu teplotu.

SmartControl

Táto inovatívna technológia bola vyvinutá s ohľadom na dokonalú jednoduchosť používania. Stlačením tlačidla môžete jednoducho zapínať a vypínať prúd vody a otáčaním tlačidla regulujete jej teplotu. Systém si zapamätá nastavenú teplotu a objem pre budúce použitie. Pre spustenie hlavovej a ručnej sprchy súčasne jednoducho stlačíte obe tlačidlá. Pomocou týchto tlačidiel je možné zároveň prepínať a kombinovať jednotlivé režimy prúdu.

SafeStop / SafeStop Plus

Táto bezpečnostná funkcia termostatov GROHE umožňuje nastaviť maximálnu teplotu vody na 38 °C, aby nedošlo k obareniu. Ak to nie je dostatočné, voliteľní poistka SafeStop Plus potom slúži ako prídavná úroveň zabezpečenia na teplotnú hranicu 43 °C.

Produkty série Grohtherm SmartControl

Produkty série Grohtherm SmartControl

Termostatické batérie v nástennej podobe aj vo verzii pod omietku dokážu prehĺbiť váš zážitok zo sprchovania. Vyrovnávajú tlaky v potrubí a vy si pohodlne užijete stály prúd a teplotu vody. Ovládanie je jednoduché a intuitívne. Veľký dôraz je kladený na bezpečnosť, čo ocenia nielen rodiny s deťmi, ale aj staršie osoby. Sú tiež elegantným doplnkom vašej kúpeľne. Vybrať si môžete z rôznych povrchových dizajnov. Môžete zvoliť jemný tvar kruhu či moderný štvorec. Pre zachovanie optimálnej funkčnosti je vhodné zadovážiť si aj originálne inštalačné teleso.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
393,14 € s DPH
Skladom 3 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore