Preskočiť na hlavný obsah

Grohe Vitalio Joy - Sprchový set 310 s termostatom na stenu a poličkou, 3 prúdy, chróm 26401001

Výrobca: Grohe Série: Vitalio Joy Kat. č.: 26401001
Doprava zadarmo

GROHE Vitalio Joy vám umožní užiť si sprchu do poslednej kvapky.... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
851,83 €
Naša cena
511,10 € s DPH (425,92 € bez DPH)

Špeciálna zľava pre Vás!
Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 12 %.
Zadajte v košíku kód: SAN12SK.

Zľavové kódy nie je možné kombinovať.

Expedícia obvykle do 21 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

GROHE Vitalio Joy vám umožní užiť si sprchu do poslednej kvapky. Sprchový set sa skladá z nástennej termostatickej batérie, hornej sprchy Vitalio Rain 310, ručnej sprchy Vitalio Joy Massage, sprchovej hadice VitalioFlex a množstva užitočných doplnkov.

Horná sprcha Vitalio Rain má priemer 310 mm. Smer prúdu lúčov vody nastavujete vďaka guľovému kĺbu s uhlom otočenia +/-15°.

Na túto sprchu nadväzuje ručná sprcha Vitalio Joy Massage s priemerom 110 mm. Tá ponúka 3 sprchové prúdy. Oba tieto výrobky zdobí technológia SpeedClean, vďaka ktorej z dýz odstránite vodný kameň jednoduchým pretretím, a lesklý chrómový povrch StarLight.

Set GROHE Vitalio Joy by nebol kompletný bez hadice VitalioFlex s dĺžkou 1750 mm a s ochranou proti skrúteniu. V balení sú tiež horizontálne otočné sprchové rameno 450 mm a polička EasyReach.

To najdôležitejšie ale zostáva na záver - nástenný termostat s Aquadimmerom sa postará o vždy dokonalú teplotu vašej sprchy. Má vždy príjemne chladivý povrch CoolTouch a ergonomicky tvarované kovové ramienka MetalGrip. Bezpečnostné prvky SafeStop a SafeStop Plus umožňujú, aby si sprchu vychutnali aj vaše deti.

Sprchový set obsahuje

nástenný termostat s Aquadimmerom

  • GROHE TurboStat - kompaktná kartuša s voskovaným termočlánkom
  • GROHE SafeStop - bezpečnostné tlačidlo na 38°C
  • GROHE SafeStop Plus - voliteľný obmedzovač teploty na úrovni 43°C
  • GROHE CoolTouch - ochrana proti obareniu
  • GROHE MetalGrip - ergonomicky tvarované kovové ramienka
  • umožňuje zmenu medzi ručnou a hlavovou sprchou
  • vhodné na prietokové ohrievače od 18 kW
  • minimálny prietok 7 l/min
  • odporúčaný minimálny tlak vody 1,0 baru

hlavovú sprchu Vitalio Rain 310

  • priemer sprchovej hlavice 310 mm
  • s otočným kĺbom
  • kĺb s uhlom otočenia ± 15°
  • sprchový prúd: Rain
  • GROHE DreamSpray - perfektné vodné lúče
  • GROHE StarLight chrómový povrch
  • GROHE SpeedClean - odstránenie vodného kameňa pretrením
  • vnútorný systém WaterGuide na dlhšiu životnosť
  • vhodné na prietokové ohrievače vody

ručnú sprchu Vitalio Joy Massage

  • priemer sprchovej hlavice 110 mm
  • 3 sprchové prúdy: Rain, Massage, SmartRain
  • GROHE SprayDimmer - prepínanie medzi sprchovými prúdmi
  • GROHE EcoJoy na nízku spotrebu vody
  • GROHE DreamSpray - perfektné vodné lúče
  • GROHE StarLight chrómový povrch
  • GROHE SpeedClean - odstránenie vodného kameňa pretretím
  • vnútorný systém WaterGuide na dlhšiu životnosť
  • univerzálny upevňovací systém, vhodný ku všetkým štandardným sprchovým hadiciam
  • vhodné na prietokové ohrievače vody

sprchovú hadicu VitalioFlex

  • dĺžka hadice 1 750 mm
  • Twistfree - zabraňuje skrúteniu sprchovej hadice

horizontálne otočné sprchové rameno 450 mm a poličku EasyReach

Technické informácie

Výrobca:
Grohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
26401001
EAN:
4005176647659
Záruka:
5 rokov
Typ:
s termostatickou nástennou batériou
Úspora vody:
úsporná
Farba:
chróm

Výrobca Grohe

GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárnej techniky a globálnou značkou zameranou na poskytovanie inovatívnych vodných riešení. Produkty značky GROHE sa už desaťročia opierajú o kľúčové hodnoty spoločnosti, teda technológiu, kvalitu, design a udržateľnosť prírodných zdrojov. Len v priebehu posledných desiatich rokov získalo GROHE viac než 300 prestížnych ocenení za design a inovatívne technológie. GROHE sa špecializuje na výrobu vodovodných batériítermostatických batériíspŕchsprchových setovumývadiel i sprchových toaliet

Technológia

Prehľad technológií

CoolTouch

Technológia Grohe CoolTouch zaručuje, že celý vonkajší povrch nikdy neprekročí uprednostňovanú teplotu sprchy. Tým, že sme do našich termostatických batérií integrovali inovatívny chladiaci kanál, vytvorili sme bariéru medzi horúcou vodou a chrómovým povrchom - takže nie je pri manipulácii nikdy príliš horúci. Takéto bezpečnostné opatrenie má zmysel predovšetkým pre deti, ktoré nedokážu vždy rozpoznať, či je objekt, ktorého sa dotýkajú, nebezpečne horúci.

StarLight

Neustále zlepšovanie v priebehu posledných rokov viedlo k jedinečne prepracovanému procesu pokovovania na výrobu silného a skvelého povrchu. Grohe StarLight. Táto technológia je skrátka zárukou dokonale trvanlivého produktu, nezávisle na konkrétnej farbe. Dokonale spracované, trvanlivé povrchové úpravy sú navrhnuté pre maximálnu odolnosť voči poškriabaniu a znečisteniu, čím zaručujú jednoduchú údržbu a dokonalý vzhľad po veľa rokov.

EcoJoy

Všetky výrobky GROHE EcoJoy® sú systematicky navrhnuté na úsporu vody a energie, aby boli šetrené cenné zdroje. Tieto výrobky, vybavené technológiami na úsporu vody, ponúkajú dokonalý pôžitok z vody bez nutných kompromisov. Zníženie spotreby vody a energie ide ruka v ruke s pohodlím a atraktívnym designom. Menej vody. Dokonalý prúd.

SpeedClean

Koniec usadzovaniu vodného kameňa. Vďaka silikónovým dýzam EasyClean stačí vodovodnú batériu po použití jednoducho zotrieť prstami. Všetok vodný kameň tým bude preč. Už žiadne zoškrabovanie, drhnutie a používanie agresívnych čistiacich prostriedkov.

TurboStat

Naša revolučná technológia Grohe TurboStat poskytuje vodu s požadovanou teplotou počas zlomku sekundy a udržuje ju konštantnú po celý čas sprchovania. Termostaty Grohtherm sú vybavené najpokročilejšími a precízne vyrobenými kartušami v odvetví. Termočlánok má zvýšenú citlivosť a naše termostaty reagujú na zmeny tlaku vody dvakrát rýchlejšie než predtým. Už nemusíte plytvať vodou, než nastavíte tú správnu teplotu.

DreamSpray

Technológia Grohe DreamSpray je jadrom každej sprchy Grohe: ponúka absolútne najvyššiu kvalitu a zahŕňa inovácie, ktoré vám pomáhajú vychutnať si bezpríkladný zážitok zo sprchovania. Pokročilé sprchovacie jednotky vo vnútri hlavice sprchy ponúkajú maximálnu presnosť a konzistentné rozvádzanie vody do každej jednotlivej dýzy. Nech si zvolíte akýkoľvek typ sprchy, pre akúkoľvek náladu, môžete si byť istí, že si pod sprchou užijete rýdzu zábavu.

SmartRain spray

Ponúka rovnaké benefity ako klasický režim Rain, ale s nižšou spotrebou vody. Jedná sa o chytrý režim, ktorý aj pri nižšej spotrebe vody poskytuje dokonalý pôžitok zo sprchovania.

Rain spray

Široký, luxusný, jemný režim prúdu na upokojenie pokožky. Rovnako ako letný dážď, ktorý režim simuluje, je tento prúd všeobjímajúci a bohatý.

Massage spray

Pulzujúci režim prúdu poskytujúci povzbudzujúcu masáž. Ak sa tešíte na skutočne stimulujúcu sprchu, ktorá povzbudí vaše zmysly, potom je silný prúd Massage Spray ideálnou voľbou. Tento pulzujúci prúd vám poskytne jedinečnú a povzbudzujúcu celkovú masáž.

SafeStop / SafeStop Plus

Táto bezpečnostná funkcia termostatov GROHE umožňuje nastaviť maximálnu teplotu vody na 38 °C, aby nedošlo k obareniu. Ak to nie je dostatočné, voliteľní poistka SafeStop Plus potom slúži ako prídavná úroveň zabezpečenia na teplotnú hranicu 43 °C.

Produkty série Vitalio Joy

Produkty série Vitalio Joy

Séria GROHE Vitalio Joy vám ukáže, že sprchovanie nie je len o hygiene. Hlavové sprchy, ručné sprchy aj vyvážené sprchové súpravy tejto série ponúkajú omnoho viac. Vďaka vyladeným vodným prúdom jednotlivých prvkov získate možnosť vytvoriť si vo vašej domácnosti súkromné kúpele. Kúpeľňa sa tak stane miestom odpočinku, relaxácie, ale tiež masážnym salónom a povzbudením. Zvoliť môžete jednotlivé sprchy – hlavové či ručné v rôznych designoch, ale tiež s rôznym množstvom prúdov, prípadne ich kombináciou v predpripravených štýlovo aj funkčne ladiacich sprchových setoch. Sety môžete zvoliť vo variante s pákovou či termostatickou vodovodnou batériou, prípadne prepínačom, so sprchovou tyčou s pojazdných držiakom ručnej sprchy a sprchovou hadicou. Iste oceníte množstvo zabudovaných technológií, ktoré zvyšujú výkonnosť, znižujú spotrebu vody a udržujú dlhodobo spoľahlivú funkčnosť celého sprchového setu.

Doprava zadarmo
104,98 € s DPH
Skladom 8 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
83,16 € s DPH
Skladom 4 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
89,96 € s DPH
Skladom 3 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
72,71 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
26,40 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
Doprava zadarmo
36,44 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
Doprava zadarmo
52,79 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
Doprava zadarmo
39,48 € s DPH
Expedícia obvykle do 21 dní.
hore