Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Clubmaster - Hlavová sprcha s ramenom, 3 prúdy, chróm 27475000

Výrobca: Hansgrohe Série: Clubmaster Kat. č.: 27475000
Doprava zadarmo
výpredaj

Pohodlná sprcha s otočným pripojením Pripravte si pomocou hornej... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Pohodlná sprcha s otočným pripojením

Pripravte si pomocou hornej sprchy Hansgrohe Clubmaster 3jet so sprchovým ramenom vlastný zážitok zo sprchovania, prispôsobený svojim potrebám. Jednoducho sa natiahnite a umiestnite sprchovú hlavicu (85 mm) tam, kde ju chcete mať, aby voda dopadala presne na požadované miesta. Pohyblivá hlavica je priskrutkovaná k sprchovému ramenu, pripevnenému na stene (165 mm). Môžete tiež ľahko prepínať medzi jednotlivými druhmi prúdu - stačí len pootočiť sprchovým diskom.

Tri typy prúdu zaručujú skutočne rozmanitý zážitok zo sprchovania

  • jemný prúd Soft
  • prúd Normal je ideálny na oplachovanie šampónu
  • pulzujúci masážny prúd Massage

Hansgrohe QuickClean

Tak ako všetky výrobky Hansgrohe, spája v sebe aj táto horná sprcha vysokú úroveň komfortu s optimálnou funkčnosťou. Vďaka funkcii Hansgrohe QuickClean ostane hlavica sprchy čistá a v dobrom stave, poslúži vám mnoho ďalších rokov a zaručí dokonalý prúd vody. Pri zmene druhu prúdu preniknú otvormi na prúd Normal drobné hroty, ktoré z nich odstránia všetky prípadné usadeniny. Nie je preto potrebné žiadne zdĺhavé čistenie a vy tak budete mať viac času na upokojujúcu alebo povzbudzujúcu sprchu.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Ak si chcete dopriať pohodlnú sprchu, ktorú je možné upraviť tak, aby vyhovovala vašim osobným potrebám, zvoľte hornú sprchu Hansgrohe Clubmaster 3jet so sprchovým ramenom!

Horná sprcha s ramenom

  • vyhotovenie: chróm
  • spodný diel sprchy zo sivej umelej hmoty
  • veľkosť sprchovej hlavice: 93 mm
  • dĺžka ramena sprchy: 165 mm
  • s technológiou QuickClean
  • guľový kĺb: nastaviteľný uhol hornej sprchy
  • druh prúdu: normálny prúd, jemný prúd, masážny prúd
  • prietokové množstvo jemného prúdu: 17 l/min
  • prietokové množstvo normálneho prúdu (pri 0,3 MPa): 19 l/min
  • prietokové množstvo masážneho prúdu (pri 0,3 MPa): 12 l/min
  • min. prietokový tlak: 0,2 MPa
  • montáž: inštalácia na stenu
  • spojovací závit G ½
  • rozmer prívodov: DN15

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
27475000
EAN:
4011097226460
Záruka:
2 roky
Montáž sprchy:
na rameno na stenu
Výbava:
s ramenom
Tvar sprchy:
guľatá/kruhová
Veľkosť hlavice [mm]:
93
Úspora vody:
bez úspornej funkcie
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

Rain

Čím menšie sú otvory na ručnej alebo hornej sprche, tým väčší majú účinok. Sprchový prúd Rain oživuje a osviežuje svojím príjemne energickým spôsobom, ktorý vytryskáva na celé telo. Z tohto dôvodu sa obzvlášť hodí napríklad k rýchlemu a dôkladnému zmytiu šampónu.

SoftRain

Mäkký vodný sprchový prúd SoftRain jemne pohltí celé telo, či už ide o každodennú sprchu alebo o uvoľnenie, tento prúd je tou správnou voľbou. Svoje schopnosti predvedie ako pri rýchlej rannej sprche, tak aj pri výdatnom kúpeli po náročnom dni.

Massage

Koncentrovaný sprchový prúd, pod ktorým ťarcha všedného dňa ľahko zmizne. Vďaka presne mierenému prúdu je možné hravo uvoľniť všetky napäté miesta. Vďaka inovatívnemu kruhovému usporiadaniu prúdov sa sprcha premení v mobilný wellness salón pre každú kúpeľňu.

Produkty série Clubmaster

Produkty série Clubmaster

Flexibilné, účinné a prispôsobivé. To sú hlavné atribúty horných spŕch so sprchovacím ramenom zo série Clubmaster. Úsporné rozmery v sebe skrývajú 3 vodné prúdy, ktoré vás nielen dôkladne očistia, ale aj pomasírujú stuhnuté svaly, prípadne zrelaxujú po náročnom dni. Vďaka flexibilnému sprchovému ramenu môžete horné sprchy ľahko nastaviť tak, aby prúd vody dopadal presne na vami určené miesto. Horné sprchy tejto série sú vhodné aj do nájomných bytov, prípadne do kúpeľní menších rozmerov.

Doprava zadarmo
182,66 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
hore