Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Ecostat S - Termostatická batéria pod omietku, chróm 15755000

Výrobca: Hansgrohe Série: Ecostat S Kat. č.: 15755000
Doprava zadarmo

Bezpečný pôžitok zo sprchovania Vo svojej kúpeľni sa pohodlne a... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
354,72 €
Naša cena
212,83 € s DPH (177,36 € bez DPH)

Skladom 1 ks
Zajtra odosielame

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Nutné dokúpiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Bezpečný pôžitok zo sprchovania

Vo svojej kúpeľni sa pohodlne a bezpečne osprchujte s termostatickou batériou Hansgrohe Ecostat S s prietokom 37 l/min (inštalácia pod omietku). Môžete si zvoliť teplotu vody a termostatická batéria ju pre vás udrží na konštantnej úrovni. Spoľahlivo tak zabráni nežiaducemu kolísaniu teploty, spôsobenému náhlymi zmenami tlaku vo vodovodných rozvodoch. Navyše vás bezpečnostná poistka na 40 °C ochráni pred nepríjemným obarením príliš horúcou vodou.
Termostatická batéria preto predstavuje optimálnu voľbu pre deti a staršie osoby. Samozrejme, ak sa chcete sprchovať teplejšou vodou, stačí len uvoľniť bezpečnostnú poistku. Prietok vody dosahuje 37,9 litra za minútu. Kolíková rukoväť sa ľahko ovláda, a to aj namydlenými rukami.

Elegantná povrchová úprava na harmonický celkový vzhľad

Termostatická batéria Hansgrohe Ecostat S s prietokom 37 l/min (inštalácia pod omietku) vnesie do kúpeľne nádych elegancie. Chrómovaný povrch bude v kúpeľni vyzerať skvelo. Vyberte si vynikajúci výrobok, ktorý v sebe dokonale spája design a funkčnosť.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť Hansgrohe originálne výrobky, ktoré zvyšujú pohodlie a atraktívnosť kúpeľní a kuchýň. Pre každodennú radosť z vody.

Zvoľte si do kúpeľne termostatickú batériu Hansgrohe Ecostat S s prietokom 37 l/min (inštalácia pod omietku) a sami zistíte, akú praktickú obsluhu ponúka!

Technické parametre

  • termostatická kartuša na reguláciu teploty
  • bezpečnostná poistka pri 40°C
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • prietokové množstvo: 37,9 l/min
  • súčasťou dodávky: rukoväť, objímka, inštalačný blok, rozeta

Batéria je inštalovaná na montážne teleso iBox (viď súvisiace výrobky). Nie je súčasťou  balenia, je potrebné objednať zvlášť.

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
15755000
EAN:
4011097741680
Záruka:
2 roky
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Produkty série Ecostat S

Produkty série Ecostat S

Termostatické batérie pod omietku série Ecostat S ponúkajú elegantný a hlavne efektívny spôsob regulácie vášho sprchovacieho zážitku. Kruhové ovládacie rukoväte sú vyvinuté tak, aby sa s nimi ľahko manipulovalo aj s mokrými rukami či rukami od mydla. Mnoho bezpečnostných prvkov zabraňuje nepríjemnému opareniu. Batérie sú tak vhodné nielen do bežných domácností, ale aj do rodín s deťmi či pre staršie osoby. Kruhový tvar vrchného dielu sa hodí do všetkých kúpeľňových štýlov. Termostatická batéria vďaka svojmu zabudovaniu pod omietku tiež odľahčuje priestor kúpeľne.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
3D model
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
výpredaj
250,12 € s DPH
Skladom
Zajtra odosielame
hore