Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Flexaplus S - Odtoková a prepadová súprava na normálne vane, chróm 58150000

Výrobca: Hansgrohe Série: Flexaplus S Kat. č.: 58150000
Doprava zadarmo

Špičková odtoková technológia, kompatibilná so všetkými designovými... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
116,64 €
Naša cena
69,98 € s DPH (58,32 € bez DPH)

Expedícia obvykle do 31 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Špičková odtoková technológia, kompatibilná so všetkými designovými radmi Hansgrohe

Ak sa chcete v kúpeľni dobre cítiť, je čistota absolútne nevyhnutná. Aj preto spoločnosť Hansgrohe vyvinula množstvo inovatívnych a spoľahlivých odtokových súprav, ako napríklad túto. Vopred pripravená súprava Flexaplus S zaujme nielen odtokovou súpravou a systémom na reguláciu prepadu, ale aj dômyselnými vlastnosťami, ktoré zaručujú dlhoročný komfort a praktickosť. Ďalšou výhodou pri kúpe takéhoto kvalitného systému je ľahká inštalácia.

Už nikdy vám vaňa nepretečie!

Dômyselná odtoková a prepadová súprava v súprave hansgrohe Flexaplus S obsahuje prvok na reguláciu prepadu, ktorý kontroluje príliš veľké množstvo vody vo vani. Ďalším bezpečnostným prvkom od spoločnosti Hansgrohe je odtoková zátka s pružinou, ktorá pomáha chrániť pred prípadným zranením. Táto odtoková súprava vám umožňuje zvýšiť hladinu vody vo vani až o 25 mm - takže si kúpeľ ešte viac vychutnáte.

Spoľahlivý partner aj vo veciach, ktoré sú skryté pod povrchom

S úplnou súpravou hansgrohe s vopred pripravenou odtokovou a prepadovou súpravou Flexaplus S na bežné vane naplníte vaňu nečakane rýchlo - a použitú vodu potom rýchlo a ľahko vypustíte. A to veľakrát. Samočistiaci skrutkovitý sifón, ktorý je skrytý pred priamym pohľadom, zaručuje dokonalú čistotu. Veď kto by sa chcel po kúpeli či sprchovaní ešte starať o odtekajúcu vodu?

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Zvoľte si úplnú súpravu Flexaplus S s odtokovou a prepadovou súpravou na štandardné vane! Na osvedčenú kvalitu Hansgrohe sa môžete spoľahnúť, poskytne vám cenné služby.

Kompletná súprava vaňového výtoku, odtokovej a prepadovej súpravy na normálne vane

  • vhodné na štandardné vane
  • dĺžka bovdenového ťahadla 520 mm
  • výška vodného uzáveru: 50 mm
  • ohybná prepadová hadica
  • PE skrutkovanie G 1½ x 40/50 mm
  • súčasťou balenia je: základné teleso, vrchná krycia súprava

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
58150000
EAN:
4011097492650
Záruka:
2 roky
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Produkty série Flexaplus S

Produkty série Flexaplus S

Luxusné odtokové súpravy s prepadom série Flexaplus S sú nielen vynikajúcim pomocníkom, ale aj malým dizajnovým klenotom. Oceníte najmä minimalistický kruhový dizajn vrchnej sady, ktorý je ozvláštnený rovnou čelnou plochou. Pod svojím chrómovým povrchom skrýva rad technologických vychytávok, ktoré vám uľahčia nielen napúšťanie vane, ale aj riadenú reguláciu vody vďaka prepadovému systému a v neposlednom rade jednoduché vypúšťanie použitej vody. Bezpečnostné prvky zaisťujú vysokú spoľahlivosť a vám tak umožnia pokojný a relaxačný kúpeľ.

hore