Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Focus E - Páková vaňová batéria, chróm 31740000

Výrobca: Hansgrohe Série: Focus E Kat. č.: 31740000
Doprava zadarmo
výpredaj

Užite si praktickejšie riešenie sprchy a vane Batérie Hansgrohe z radu... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Užite si praktickejšie riešenie sprchy a vane

Batérie Hansgrohe z radu Focus E (moderný štýl) sa vo Vašej kúpeľni stane štýlovým a elegantným prvkom, ktorý upúta pozornosť. Páková batéria pre dva spotrebiče (vaňu a sprchu) dodá vani novú eleganciu a osloví vás jednoduchosťou používania a vynikajúcim pomerom cena / výkon. A nielen to - podobne ako u všetkých výrobkov Hansgrohe zapôsobí veľkým dojmom aj technická vycibrenosť a dômyselné vnútorné spracovanie.

Vaňová batéria Focus E - tichá a solídny

Vaňová páková batéria Focus E pre inštaláciu na stenu je vybavená pripojením rukoväte Boltic značky Hansgrohe. Môžete si byť istí, že páka zostane aj po rokoch užívania pevne sedieť na svojom mieste. Robustný keramický zmiešavací systém umožňuje jednoduché a rýchle nastavovanie množstva a teploty vody. Spoločnosť Hansgrohe vyrába keramické kartuše vo vlastnom závode v Nemecku. Účinná zvuková izolácia zaručuje tichú prevádzku, čo sa hodí napríklad vo chvíli, keď si chcete dopriať neskoro večerný kúpeľ. Spoločnosť Hansgrohe do batérie takisto zabudovala spätný ventil, ktorý zabezpečí, že sa ani kvapka použitej vody nedostane späť do rozvodov s pitnou vodou. Vaňová batéria je tiež vhodná k prietokovým ohrievačom.

Hansgrohe AirPower - vodný prúd, ktorý sa nerozstrekuje

Technológia Hansgrohe AirPower obohacuje vodu vzduchom, prúd je vďaka tomu zamatovo jemný a menej sa rozstrekuje. Užijete si viac zábavy pri nižšej spotrebe vody. Budete tak chrániť cenné prírodné zdroje.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110L histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, dizajnu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre radosť z vody - každý deň.

Zvoľte si k vani štýlový dizajn, vysoko kvalitnú technológiu a praktické riešenie - vaňovú pákovú batériu Focus E (pre inštaláciu na stenu) od značky Hansgrohe!

technické parametre

  • vyloženie 180 mm
  • etážky
  • rozteč stredov: 150 mm ± 12 mm
  • normálny prúd
  • prietokové množstvo: 22 l / min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • s automatickým spätným nastavením
  • spätný ventil
  • s protihlukovou izoláciou
  • vhodné pre prietokový ohrievač

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
31740000
EAN:
4011097413785
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Ovládanie:
Výbava:
bez sprchy
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

hore