Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Focus E2 - Páková umývadlová batéria 240, s otočným výtokom a výpusťou, chróm 31609000

Výrobca: Hansgrohe Série: Focus E2 Kat. č.: 31609000

Kvalitná batéria s dlhou životnosťou na voľnejší pohyb v okolí... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
286,56 €
Naša cena
171,94 € s DPH (143,28 € bez DPH)

Expedícia obvykle do 24 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Kvalitná batéria s dlhou životnosťou na voľnejší pohyb v okolí umývadla

Umývadlová páková batéria Focus 240 je súčasťou vysokokvalitného designového kúpeľňového radu značky Hansgrohe, ktorý sa vyznačuje modernou jednoduchosťou, ktorá nadčasovo splynie s prostredím akejkoľvek kúpeľne. Zladené batérie Focus sú v ponuke aj k bidetu, vani a do sprchy, čo zaručuje harmonicky ucelený vzhľad.

Batéria zaujme aj svojimi technickými vlastnosťami a vysokokvalitným vnútorným spracovaním. Zabudovaná odtoková súprava s ťahadlom okamžite zatvorí alebo otvorí odtok. Túto umývadlovú batériu možno použiť aj s prietokovými ohrievačmi vody.
Obmedzovač teploty je možné nastaviť tak, aby vytekajúca voda nebola príliš horúca – ideálne pre deti a starších používateľov.

Veľkorysé rozmery, dômyselná technológia, inovatívne použitie, značka Hansgrohe znamená ComfortZone.

Batérie s týmto označením ponúkajú väčšiu voľnosť pri pohybe v blízkosti umývadla alebo drezu. Táto batéria ponúka ComfortZone 240 a rozsah vodorovného otáčania 120°. Zaisťuje tak veľkú voľnosť pri pohybe, napríklad pri umývaní vlasov alebo holení vo väčšom umývadle. Batérie a sprchy Hansgrohe vybavené funkciou EcoSmart spotrebujú až o 50 percent menej vody než ostatné výrobky. Technológia so zabudovaným obmedzovačom prúdu zároveň šetrí aj energiou, keďže stačí ohrievať menej vody.

Zvoľte si túto vysokú, používateľsky prívetivú a udržateľnú prémiovú umývadlovú batériu Hansgrohe a premeňte svoju kúpeľňu na ComfortZone!

Technické parametre

  • ComfortZone 240
  • dĺžka výtoku 160 mm
  • normálny prúd
  • prietokové množstvo: 5 l/min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • odtoková súprava s ťahadlom G 1¼
  • vhodné na používanie s prietokovým ohrievačom
  • rozsah otáčania 120°

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
31609000
EAN:
4011097679457
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Ovládanie:
Výbava:
s úspornou funkciou
Dĺžka výtoku [mm]:
160
Comfort zone [mm]:
236
Výška [mm]:
297
Odtoková súprava:
Výtok:
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

EcoSmart

EcoSmart znamená vďaka vode obohatenej vzduchom príjemný zážitok zo sprchovania, vďaka mäkkému plnému vodnému prúdu. Rozdiel pocítite na vlastnej koži. Batérie a sprchy Hansgrohe, ktoré sú vybavené technológiou EcoSmart, majú až o 60 % nižšiu spotrebu vody než bežné produkty a to bez straty pohodlia, a to vďaka dobre vymyslenému obmedzovaču prietoku, špeciálnym dýzam a prímesi vzduchu. Menšia spotreba teplej vody spôsobuje taktiež menšie náklady na energiu. Rozumne ušetriť vodu, chrániť tak životné prostredie.

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

ComfortZone (v kúpeľni)

Pokiaľ sa umývadlo a batéria k sebe nehodia, dochádza k rozstrekovaniu vody, preto Hansgrohe ComfortZone definuje individuálny úžitkový priestor medzi umývadlom a batériou. Viac voľnosti v pohybe medzi umývadlom a výtokom batérie! Vďaka ComfortZone se stáva umývanie, sprchovanie a kúpanie ešte príjemnejším. Zažite v kúpeľni novú voľnosť a užite si priestor, ktorý Vám dodáva vhodne zvolená ComfortZone.

Produkty série Focus E2

Produkty série Focus E2

Klasické línie vodovodných batérií série Focus E2 dômyselne zapracovali aj viacero moderných prvkov a hlavne ukrývajú veľmi výkonné technológie šetriace vodu a podporujúce životnosť produktu. Pri umývadlových batériách oceníte možnosť zvoliť si rôzne výšky výpustu či tvar páky, k dispozícii sú aj umývadlové batérie s otočným výtokom a výpustom alebo s bezdotykovým ovládaním. Vaňové aj sprchové batérie na stenu, na okraj vane či pod omietku vám sprostredkujú presné vyladenie vodných prúdov. Drezové batérie sú dizajnované na jednoduché umývanie aj veľkých nádob. Môžete si vybrať zo stojankových alebo na stenu. Bidetové batérie starostlivo dbajú o vašu intímnu hygienu.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
89,64 € s DPH
Skladom 4 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
96,48 € s DPH
Skladom 3 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
86,40 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
105,84 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
112,68 € s DPH
Skladom 11 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
118,58 € s DPH
Skladom 15 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
hore