Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Focus - Umývadlová batéria 230, chróm 31532000

Výrobca: Hansgrohe Série: Focus Kat. č.: 31532000

Páková umývadlová batéria hansgrohe Focus sa pýši hladkými líniami a... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
274,08 €
Naša cena
164,45 € s DPH (137,04 € bez DPH)

Skladom 6 ks
Dnes odosielame

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka
Hansgrohe Focus - Umývadlová batéria 230, chróm 31532000

Hansgrohe Focus - Umývadlová batéria 230, chróm 31532000

Skladom 6 ks
Dnes odosielame
164,45 €

Varianty produktu

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Páková umývadlová batéria hansgrohe Focus sa pýši hladkými líniami a perfektnou funkčnosťou. Vďaka vysokému telu sa hodí aj k umývadlám, určeným na inštaláciu na dosku. Vďaka ComfortZone 230 zabezpečuje dostatok priestoru medzi hranou umývadla a samotnou batériou. Nedochádza tak k nepríjemnému rozstrekovaniu vody. Normálny prúd poskytuje dokonalé umytie rúk, ale aj vlasov, či možnosť efektívneho preprania drobného prádla.

Vďaka technológii EcoSmart navyše ušetríte nielen vodné zdroje, ale tiež uľavíte svojmu rodinnému rozpočtu. Vodný prúd je obohacovaný vzduchom, ktorý vytvára kvapky plné a umývanie efektívnejšie. Navyše týmto spojením znížite spotrebu vody až o 60%. Prednosťou batérie je tiež keramická kartuša, ktorá zabezpečuje hladké a presné nastavovanie požadovanej teploty a intenzity prúdu vody prostredníctvom kovovej páky. Výhodou je tiež možnosť nastavenia obmedzenia teploty. Znižujete tak riziko obarenia a opäť máte šancu ušetriť. Umývadlová batéria nemá odtokovú súpravu.

Páková umývadlová batéria, vhodná na umývadlovú misu

  • ComfortZone 230
  • dĺžka výtoku 185 mm
  • normálny prúd, AirPower
  • prietok: EcoSmart 5 l/min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • QuickClean technológia
  • bez odtokovej súpravy
  • vhodná na používanie s prietokovými ohrievačmi vody
  • rozmery prívodov: DN15

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
31532000
EAN:
4011097795218
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Ovládanie:
Výbava:
s úspornou funkciou
Dĺžka výtoku [mm]:
185
Comfort zone [mm]:
231
Výška [mm]:
342
Odtoková súprava:
bez výpuste
Výtok:
pevná
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

EcoSmart

EcoSmart znamená vďaka vode obohatenej vzduchom príjemný zážitok zo sprchovania, vďaka mäkkému plnému vodnému prúdu. Rozdiel pocítite na vlastnej koži. Batérie a sprchy Hansgrohe, ktoré sú vybavené technológiou EcoSmart, majú až o 60 % nižšiu spotrebu vody než bežné produkty a to bez straty pohodlia, a to vďaka dobre vymyslenému obmedzovaču prietoku, špeciálnym dýzam a prímesi vzduchu. Menšia spotreba teplej vody spôsobuje taktiež menšie náklady na energiu. Rozumne ušetriť vodu, chrániť tak životné prostredie.

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

ComfortZone (v kúpeľni)

Pokiaľ sa umývadlo a batéria k sebe nehodia, dochádza k rozstrekovaniu vody, preto Hansgrohe ComfortZone definuje individuálny úžitkový priestor medzi umývadlom a batériou. Viac voľnosti v pohybe medzi umývadlom a výtokom batérie! Vďaka ComfortZone se stáva umývanie, sprchovanie a kúpanie ešte príjemnejším. Zažite v kúpeľni novú voľnosť a užite si priestor, ktorý Vám dodáva vhodne zvolená ComfortZone.

Produkty série Focus

Produkty série Focus

Séria Focus ponúka univerzálne ladené pákové umývadlové batérie, vďaka ktorým máte šancu uspokojiť vaše najvyššie nároky na funkčnosť, spoľahlivosť a dizajn. Okrem rôzne vysokých výpustov môžete zvoliť aj tvar páky alebo formu inštalácie. Svoju kúpeľňu môžete štýlovo zladiť s vaňovými batériami. Vybrať si môžete aj ladiace nápadité drezové batérie v povrchovej úprave matnej čiernej, a to s výsuvnou sprškou alebo bez nej. Vysoký otočný výpust zaisťuje pohodlné umývanie aj väčších nádob. Pri niektorých variantoch môžete ovládaciu páku inštalovať vľavo alebo vpravo.

Doprava zadarmo
124,06 € s DPH
Skladom 2 ks
Dnes odosielame
Doprava zadarmo
89,64 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
169,27 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
124,06 € s DPH
Skladom 1 ks
Dnes odosielame
Doprava zadarmo
123,12 € s DPH
Expedícia obvykle do 37 dní.
Doprava zadarmo
183,46 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
hore