Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Metris New - Batéria na okraj vane, 3-otvorová inštalácia, chróm 31190000

Výrobca: Hansgrohe Série: Metris New Kat. č.: 31190000

Elegantný design, ktorý pristane moderným kúpeľniam Trojotvorová... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
1 108,92 €
Naša cena
665,35 € s DPH (554,46 € bez DPH)

Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Nutné dokúpiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Elegantný design, ktorý pristane moderným kúpeľniam

Trojotvorová páková batéria hansgrohe Metris na montáž na okraj vane vnesie do vašej kúpeľne eleganciu a špičkovú kvalitu. Jej moderný design a precízne spracovanie zdôraznia luxusné vybavenie kúpeľne, vyznačuje sa množstvom pôsobivých funkčných detailov. Keramický zmiešavací systém sa ľahko obsluhuje pomocou plochej rukoväti, dokonca aj s namydlenými rukami. Môžete tak rýchlo a presne regulovať prietok a teplotu vody.

Špeciálne pripojenie rukoväti Boltic značky hansgrohe zároveň znamená, že aj po dlhodobom a opakovanom používaní bude rukoväť fungovať, akoby ste ju práve nainštalovali, teda hladko a bez kývania. Prietok až 22 l/min (pri tlaku vody 0,3 MPa) znamená, že vaňu naplníte za chvíľku.

Radšej by ste sa osprchovali? V tom prípade jednoducho prepnite prepínač medzi vaňovým výtokom a sprchou. Ručnú sprchu môžete zo zabudovaného držiaka sprchy vytiahnuť až na dĺžku 1,10 m.
Počas inštalácie je možné obmedziť najvyššiu prípustnú teplotu vody a tým sa chrániť pred možným obarením.

Hansgrohe AirPower – zamatovo jemný prúd vody

Technológia hansgrohe AirPower obohacuje vodu množstvom vzduchu, preto je prúd plnší, zamatovo jemný a menej sa rozstrekuje. Primiešavanie vzduchu znamená aj efektívnejšie nakladanie s cennými prírodnými zdrojmi.

Hansgrohe QuickClean – batéria bez usadenín vápnika

Praktická funkcia hansgrohe QuickClean umožňuje odstraňovať nečistoty a usadeniny vápnika zotretím z pružnej silikónovej vložky výtoku alebo zo silikónových výstupkov sprchového disku. Batéria a ručná sprcha budú preto dlho správne fungovať a prúd vody zostane dlhé roky rovnako dokonalý ako pri novom výrobku.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Páková trojotvorová batéria na okraj vane

  • vyhotovenie: chróm
  • dĺžka výtoku: 220 mm
  • druh prúdu armatúry: prúd AirPower
  • prietokové množstvo: 19 l/min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty 
  • ručná sprcha 
  • veľkosť sprchovej hlavice: 150 mm
  • sprchový prúd: RainAir
  • prietokové množstvo: 15,3 l/min
  • dvojplášťová konštrukcia
  • s technológiou QuickClean
  • maximálna dĺžka vytiahnutia ručnej sprchy: 1,10 m
  • súčasťou dodávky: 3-otvorová páková armatúra na okraj vane, tyčová ručná sprcha, sprchová hadica, sprchový držiak

Inštalácia na základné teleso, nie je súčasťou dodávky.

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
31190000
EAN:
4011097661063
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Montáž:
Ovládanie:
Výbava:
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

RainAir

Pokiaľ Vám nejde len o starostlivosť o telo, ale chcete byť vodou aj rozmaznávaní, vyskúšajte ručnú alebo hornú sprchu s mäkkým sprchovým prúdom RainAir. Každá z prevzdušnených kvapiek vychádza z veľkej a širokej dýzy, čo zaručí príjemný zážitok zo sprchovania.

Produkty série Metris New

Produkty série Metris New

Jemnosť minimalistického dizajnu a rafinované detaily pákových vodovodných batérií série Metris New príjemne rozžiaria každú kúpeľňu. Umývadlové batérie sa vašim požiadavkám prispôsobia aj rôznou výškou výtoku, sprchové a vaňové batérie je možné zvoliť na stenu aj na okraj vane. Jednotnosť štýlu vyladíte použitím bidetovej batérie. Drezové batérie majú vďaka neokukaným líniám ambíciu stať sa nielen veľmi praktickým pomocníkom, ale aj vkusným dizajnovým doplnkom vašej kuchyne. Vďaka špičkovej keramickej kartuši je ovládanie všetkých batérií presné a plynulé.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
558,72 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
475,56 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
373,25 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore