Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Metropol - Umývadlová batéria s výpustom Push-Open, matná čierna 32500670

Výrobca: Hansgrohe Série: Metropol Kat. č.: 32500670

Nevšedná matná čierna umývadlová batéria, navrhnutá k umývadlám Ladíte... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
535,56 €
Naša cena
321,34 € s DPH (267,78 € bez DPH)

Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Pre dlhšiu životnosť produktu

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Nevšedná matná čierna umývadlová batéria, navrhnutá k umývadlám

Ladíte vybavenie toalety do matnej čiernej farby? Páči sa vám séria hansgrohe Metropol? Práve pre vás designéri značky Hansgrohe navrhli túto pôsobivú umývadlovú batériu. Vyniká vyváženým designom a nadčasovým vzhľadom. Charakteristické sú pre ňu pravé uhly, ploché strany a mierne zaoblené hrany. Navyše je navrhnutá v podmanivej a luxusnej matnej čiernej farbe. Výsledkom je podmanivý vzhľad, ktorý sa vám neopozerá ani za niekoľko rokov. Táto umývadlová hansgrohe batéria Metropol je úsporná. Za minútu ňou pretečie iba 5 litrov vody, čím znížite spotrebu vody až o polovicu. Dĺžka výtoku meria 127 mm a komfortná zóna 100 mm. Vďaka svojím rozmerom sa perfektne hodí k umývadlám. Batéria je vybavená odtokovou súpravou push-open.

NAŠA RADA: Hansgrohe Metropol je vhodná aj na prietokový ohrievač.

Páková batéria na umývadielka

  • ComfortZone 100
  • výtok 127 mm
  • normálny prúd
  • prietok pri 0,3 MPa: 5 l/min
  • keramická kartuša
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • vhodné na prietokový ohrievač
  • odtoková súprava push-open G 11⁄4
  • materiál odtokového ventilu: kov
  • rozmer prívodov: DN15

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
32500670
EAN:
4059625231210
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Ovládanie:
Výbava:
s úspornou funkciou
Dĺžka výtoku [mm]:
127
Comfort zone [mm]:
89
Výška [mm]:
191
Odtoková súprava:
Výtok:
pevná
Farba:

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

EcoSmart

EcoSmart znamená vďaka vode obohatenej vzduchom príjemný zážitok zo sprchovania, vďaka mäkkému plnému vodnému prúdu. Rozdiel pocítite na vlastnej koži. Batérie a sprchy Hansgrohe, ktoré sú vybavené technológiou EcoSmart, majú až o 60 % nižšiu spotrebu vody než bežné produkty a to bez straty pohodlia, a to vďaka dobre vymyslenému obmedzovaču prietoku, špeciálnym dýzam a prímesi vzduchu. Menšia spotreba teplej vody spôsobuje taktiež menšie náklady na energiu. Rozumne ušetriť vodu, chrániť tak životné prostredie.

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

ComfortZone (v kúpeľni)

Pokiaľ sa umývadlo a batéria k sebe nehodia, dochádza k rozstrekovaniu vody, preto Hansgrohe ComfortZone definuje individuálny úžitkový priestor medzi umývadlom a batériou. Viac voľnosti v pohybe medzi umývadlom a výtokom batérie! Vďaka ComfortZone se stáva umývanie, sprchovanie a kúpanie ešte príjemnejším. Zažite v kúpeľni novú voľnosť a užite si priestor, ktorý Vám dodáva vhodne zvolená ComfortZone.

Produkty série Metropol

Produkty série Metropol

Čistý, minimalistický dizajn pákových vodovodných batérií série Metropol nepripúšťa kompromisy. Pravé uhly, ploché hrany a kvapka jemnosti v podobe zľahka zaoblených hrán vytvoria vo vašej kúpeľni nadčasový prvok. Umývadlové, vaňové, sprchové i bidetové batérie sa stanú nielen luxusným doplnkom, ale hlavne praktickými pomocníkmi. Batérie je možné získať v stojankovej verzii, na stenu, pod omietku aj viacotvorové na okraj vane. Umývadlové batérie navyše pracujú s rôznymi výškami aj dĺžkou výpustu. Zvoliť si môžete medzi niekoľkými modernými povrchovými dizajnmi vrátane zlatej či čierneho chrómu.

Doprava zadarmo
439,56 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
293,04 € s DPH
Skladom 5 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
439,56 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
410,18 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
410,18 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
439,56 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
344,16 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
344,16 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
hore