Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe PuraVida - Umývadlová batéria s výpustom Push-Open, biela/chróm 15070400

Výrobca: Hansgrohe Série: PuraVida Kat. č.: 15070400

Ak hľadáte do svojej kúpeľne unikátny a zároveň vysoko funkčný prvok,... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Ak hľadáte do svojej kúpeľne unikátny a zároveň vysoko funkčný prvok, potom je páková umývadlová batéria Hansgrohe PuraVida skvelou voľbou. Na prvý pohľad zaujme svojím atypickým ovládaním prostredníctvom kovovej páky typu joystick, za hladkou činnosťou ktorej stojí keramická kartuša. Nadčasovo pôsobí aj farebná kombinácia bielych a chrómových povrchov. Prednosťou batérie je tiež ekologicky zameraná prevádzka Hansgrohe EcoSmart, ktorá prostredníctvom regulovaného prietoku znižuje spotrebu vody aj vaše náklady, a to bez negatívneho vplyvu na kvalitu prúdu. Vďaka ComfortZone 110 máte tiež zaručenú správnu výšku batérie, ktorú ešte podporíte možnosťou nastaviť uhol, pod ktorým vyteká voda z perlátora batérie. Voda teda dopadne do umývadla presne na miestach, kam ju namierite. Súčasťou batérie je aj odtoková súprava Push-Open, ktorá nenarušuje vzhľad batérie, pretože ju ovládate stlačením prsta.

Umývadlová batéria

  • ComfortZone 110
  • dĺžka výtoku 113 mm
  • laminárny prúd
  • prietokové množstvo: 5 l/min EcoSmart
  • s technológiou QuickClean
  • nastaviteľný tvarovač prúdu
  • keramická kartuša typu joystick
  • odtoková súprava push-open G 1¼
  • vhodné na prietokový ohrievač

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
15070400
EAN:
4011097613260
Záruka:
2 roky
Typ:
klasická
Ovládanie:
Výbava:
s úspornou funkciou
Dĺžka výtoku [mm]:
113
Comfort zone [mm]:
113
Výška [mm]:
218
Odtoková súprava:
Výtok:
pevná
Farba:
biela
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

ClickClack (Push-Open, Klik-klak)

Spôsob ovládania odtokovej súpravy vaní, vaničiek a umývadiel. Pomocou ClickClack mechanizmu stlačením/zošliapnutím odtokovú zátku zatvoríte a opätovným stlačením/zošliapnutím opäť otvoríte.

EcoSmart

EcoSmart znamená vďaka vode obohatenej vzduchom príjemný zážitok zo sprchovania, vďaka mäkkému plnému vodnému prúdu. Rozdiel pocítite na vlastnej koži. Batérie a sprchy Hansgrohe, ktoré sú vybavené technológiou EcoSmart, majú až o 60 % nižšiu spotrebu vody než bežné produkty a to bez straty pohodlia, a to vďaka dobre vymyslenému obmedzovaču prietoku, špeciálnym dýzam a prímesi vzduchu. Menšia spotreba teplej vody spôsobuje taktiež menšie náklady na energiu. Rozumne ušetriť vodu, chrániť tak životné prostredie.

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

ComfortZone (v kúpeľni)

Pokiaľ sa umývadlo a batéria k sebe nehodia, dochádza k rozstrekovaniu vody, preto Hansgrohe ComfortZone definuje individuálny úžitkový priestor medzi umývadlom a batériou. Viac voľnosti v pohybe medzi umývadlom a výtokom batérie! Vďaka ComfortZone se stáva umývanie, sprchovanie a kúpanie ešte príjemnejším. Zažite v kúpeľni novú voľnosť a užite si priestor, ktorý Vám dodáva vhodne zvolená ComfortZone.

Produkty série PuraVida

Produkty série PuraVida

Čistota línií, takmer kozmické tvary a dokonalé technické spracovanie. To sú kúpeľňové prvky série PuraVida, ktoré okrem maximálnej spoľahlivosti ponúkajú aj nevšedný dizajnový zážitok. Dominantou sú vodovodné batérie – umývadlové, vaňové, sprchové aj bidetové. Siahnuť môžete po pákových batériách s netradične riešenou pákou v podobe ovládacej tyčky, po klasickej páke či batériách ovládaných bezdotykovo. Vaňové a sprchové batérie sú k dispozícii vo variante pod omietku, na stenu či na okraj vane a aj ako termostatické batérie. Aby ste svoju kúpeľňu mali šancu vyladiť skutočne do dokonalosti, ponúka PuraVida aj ručné a hlavové sprchy. Tie vám poskytnú príjemné uvoľnenie pomocou jemných či dôraznejších kvapiek vodných prúdov. Detaily v miestnosti doladíte prostredníctvom háčikov, držiakov, vešiakov, mydlovničiek či ďalších vkusných doplnkov.

Doprava zadarmo
výpredaj
491,53 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
553,73 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
991,51 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
834,24 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
1 449,59 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
658,37 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
642,01 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
672,46 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
672,46 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
1 456,62 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
hore