Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Raindance - Horná sprcha S 180 1jet s ramenom sprchy 240 mm, chróm 27471000

Výrobca: Hansgrohe Série: Raindance Kat. č.: 27471000
Doprava zadarmo
výpredaj

Dážď je najkrajší – s výrobkami Hansgrohe Nechajte vodu tiecť,... Zobraziť celý popis

Tento produkt už nepredávame.

Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Dážď je najkrajší – s výrobkami Hansgrohe

Nechajte vodu tiecť, uvoľnite sa a uskutočnite svoj osobný plán relaxácie. Horná sprcha Hansgrohe Raindance S 180 1jet so sprchovým ramenom 240 mm ponúka čistú radosť zo sprchovania. Okrem toho však disponuje aj praktickými doplnkovými funkciami, vďaka ktorým sa sprchovanie premení na ešte príjemnejší a komfortnejší zážitok. 

Nechajte sa rozmaznávať výdatnou sprchou

Plne chrómovaný sprchový disk vám nielenže poskytne povestnú kvalitu Hansgrohe, ale vás aj odmení príjemným zážitkom zo sprchovania. Vďaka 180 mm priemeru a povzbudzujúcemu prúdu Rain vám prinesie presne také osvieženie, aké potrebujete. Napríklad hneď ráno, potom, ako vstanete, alebo večer po náročnom dni – a dokonca aj počas dňa po športových aktivitách. Plný prúd obsahuje iba vodu – je preto ideálny na oplachovanie šampónu, starostlivosť o dlhé vlasy alebo jednoducho na pôžitok z hrejivých kvapiek vody.

Hansgrohe QuickClean

Pri bližšom pohľade zbadáte na sprchovom disku malé silikónové výstupky. Sú vyrobené zo špeciálnej silikónovej zmesi, na ktorej sa len ťažko zachytávajú nečistoty a usadeniny vápnika. Ak sa tu aj napriek tomu objavia usadeniny vápnika – žiadny problém! Silikónové výstupky jednoducho jemným tlakom utriete a voda opäť potečie presne tam, kam si želáte. Originálna funkcia Hansgrohe QuickClean – na trvalo atraktívnu kvalitu prúdu. Jednoduché pripojenie – vďaka zodpovedajúcemu sprchovému ramenu.

Horná sprcha Hansgrohe Raindance S 180 1jet sa dodáva s dôkladne chrómovaným sprchovým ramenom s dĺžkou 240 mm a úplnou montážnou súpravou. Pomocou podrobného ilustrovaného návodu na inštaláciu namontujete hlavovú sprchu za okamih (pripojovací závit G ½/priemer rúrky DN 15). Budete na to potrebovať len sanitárny silikón a konopné vlákno na utesňovanie závitov. Mimoriadne praktické: na originálnom sprchovom ramene možno upraviť uhol hornej sprchy. Voda bude teda tiecť presne tam, kam si to budete želať.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, dizajnu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Vyberte si hornú sprchu Hansgrohe Raindance S 180 1jet a užite si čistú radosť zo sprchovania!

Technické parametre

  • veľkosť sprchovej hlavice: 180 mm
  • dĺžka ramena sprchy: 240 mm
  • druh prúdu: Rain
  • prietokové množstvo prúdu Rain (pri 0,3 MPa): 19 l/min
  • povrch sprchového dielu: chróm
  • materiál sprchového dielu: kov
  • montáž: inštalácia na stenu
  • spojovací závit G ½

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
27471000
EAN:
4011097355443
Záruka:
2 roky
Montáž sprchy:
na rameno na stenu
Výbava:
s ramenom
Tvar sprchy:
guľatá/kruhová
Veľkosť hlavice [mm]:
180
Úspora vody:
bez úspornej funkcie
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

XXL Performance

Potešenie zo sprchovania vo veľkosti XXL. Všetkým, ktorí chcú zažiť nesmiernu zábavu pri sprchovaní, spoločnosť Hansgrohe ponúka ručné a hlavové sprchy o priemeroch 100 až 600 mm. Vďaka inteligentnému rozvodu vody na väčšiu plochu zažije celé Vaše telo príjemný sprchový dáždik. Navyše sú sprchy zaujímavé aj z ekologického hľadiska, v spojení s technológiou AirPower - obohatenie vody vzduchom, a tak sprchy XXL fungujú úsporne. Vaša spotreba vody sa tak nezvýši.

Produkty série Raindance

Produkty série Raindance

Vyvážený sprchovací zážitok ponúka séria Raindance prostredníctvom sprchových zostáv a samostatných ručných či hlavových spŕch. Zvoliť môžete hlavové sprchy v nevšednom dizajne, prípadne využiť dokonalosť klasických tvarov. Niektoré varianty majú zabudované aj osvetlenie. Sprchy tejto série dodajú vašej kúpeľni skutočne moderný náboj a vám sprostredkujú príjemnú uvoľňujúcu starostlivosť. Sprchové sety obsahujú ručnú sprchu, hlavovú sprchu a termostatickú batériu. Môžete si vybrať aj sprchové súpravy len s ručnou sprchou.

Doprava zadarmo
420,05 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
583,04 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
výpredaj
746,64 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
výpredaj
583,04 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
577,01 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
577,01 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
610,63 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
509,40 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
509,40 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
hore