Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Raindance S - Hlavová sprcha PowderRain 240, so sprchovým ramenom 390 mm, chróm 27607000

Výrobca: Hansgrohe Série: Raindance S Kat. č.: 27607000

Hlavová sprcha hansgrohe Raindance S je luxusným kúskom po estetickej... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
609,24 €
Naša cena
365,54 € s DPH (304,62 € bez DPH)

Expedícia obvykle do 23 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Hlavová sprcha hansgrohe Raindance S je luxusným kúskom po estetickej i funkčnej stránke. Kruhový motív je podporený žiarivými chrómovými povrchmi a jemnými detailmi. Vzhľadom k nekonfliktným, dôstojným líniám sa hodí do akéhokoľvek kúpeľňového štýlu. Dostatočnú starostlivosť zaisťuje nielen jemný prúd PowderRain, ale aj dostatočný priemer sprchy, 240 mm. Dĺžka sprchového ramena je 390 mm. Sprchový prúd PowderRain sa pýši mikrokvapkami, ktoré sú tvorené špeciálnymi otvormi v dýzach. Tisíce jemných kvapôčok potom dopadá na vaše telo a navodzuje pocity blaženosti. Zároveň sa voda výrazne menej rozstrekuje a telo príjemne hladí. Vďaka jemnosti kvapiek je prevádzka sprchy nečakane tichá. Báť sa nemusíte ani vodného kameňa. Technológia QuickClean umožňuje rýchlu a efektívnu údržbu tým, že sprchovú hlavicu po použití jednoducho zotriete prstami. Váš sprchový zážitok XXL Performance vám teda bude robiť radosť po dlhú dobu. Hlavová sprcha je určená na inštaláciu na stenu, pričom vďaka guľovému kĺbu môžete pohodlne nastaviť uhol hornej sprchy a vplyv kvapiek prispôsobiť vašim momentálnym potrebám.

Horná sprcha Raindance S

  • veľkosť sprchového modulu: 240 mm
  • dĺžka ramena sprchy 390 mm
  • guľový kĺb: nastaviteľný uhol hornej sprchy
  • druh prúdu: prúd PowderRain
  • prietokové množstvo PowderRain (pri 3 MPa): 18 l/min
  • materiál sprchového dielu: kov,
  • montáž: inštalácia na stenu
  • závit prívodov G ½
  • rozmer prívodov: DN15

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
27607000
EAN:
4059625137161
Záruka:
2 roky
Montáž sprchy:
na rameno na stenu
Výbava:
s ramenom
Tvar sprchy:
guľatá/kruhová
Veľkosť hlavice [mm]:
240
Úspora vody:
bez úspornej funkcie
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

XXL Performance

Potešenie zo sprchovania vo veľkosti XXL. Všetkým, ktorí chcú zažiť nesmiernu zábavu pri sprchovaní, spoločnosť Hansgrohe ponúka ručné a hlavové sprchy o priemeroch 100 až 600 mm. Vďaka inteligentnému rozvodu vody na väčšiu plochu zažije celé Vaše telo príjemný sprchový dáždik. Navyše sú sprchy zaujímavé aj z ekologického hľadiska, v spojení s technológiou AirPower - obohatenie vody vzduchom, a tak sprchy XXL fungujú úsporne. Vaša spotreba vody sa tak nezvýši.

PowderRain

Veľmi jemný prúd, ktorého mikrokvapky vzbudzujú nadšenie. Dýzy majú teraz namiesto jedného až šesť otvorov, ktorými voda vyviera po tisícoch kvapiek, ktoré zamatovo jemne dopadajú na pokožku a telo objímu vo vodnej náruči. Voda omnoho menej odstrekuje a priestor sprchy tak nie je nutné toľko čistiť od vodných škvŕn, navyše si užijete sprchovanie s výrazne tichšou sprchou. Ďalšou výhodou je až 20% úspora vody.

Produkty série Raindance S

Produkty série Raindance S

Hlavové sprchy série Raindance S oslnia svojimi čistými oválnymi tvarmi a aj rozmermi. Práve tie pomáhajú docieliť skvelý relaxačný účinok pri sprchovaní. Vodný prúd vás pohodlne obklopí, pomôže vám odplaviť napätie a nabiť sa novou energiou. Maximálny efekt dosiahnete využitím vopred definovaných sprchových setov, ktoré ponúkajú komplexnú starostlivosť o vašu hygienu aj uvoľnenie. Sprchové zostavy obsahujú hornú sprchu, ručnú sprchu s hadicou a držiakom s jazdcom a termostatickou batériou.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
309,17 € s DPH
Expedícia obvykle do 25 dní.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
1 191,10 € s DPH
Skladom 2 ks
Zajtra odosielame
Doprava zadarmo
1 605,38 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
hore