Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Raindance Select S - Hlavová sprcha 240, 2 prúdy, sprchové rameno 390 mm, biela/chróm 26466400

Výrobca: Hansgrohe Série: Raindance Select S Kat. č.: 26466400

Technické parametre veľkosť sprchovej hlavice: 240 mm dĺžka ramena... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
634,32 €
Naša cena
380,59 € s DPH (317,16 € bez DPH)

Expedícia obvykle do 75 dní.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Technické parametre

  • veľkosť sprchovej hlavice: 240 mm
  • dĺžka ramena sprchy: 390 mm
  • druh prúdu: RainAir, Rain
  • prietokové množstvo prúdu Rain (pri 0,3 MPa): 17 l/min
  • prietokové množstvo prúdu RainAir (pri 0,3 MPa): 17 l/min
  • nastavenie druhu prúdu: prepínanie tlačidlom Select na hornej sprche
  • povrch sprchového dielu v dvoch variantoch: chróm alebo biela
  • materiál sprchového dielu: kov
  • pri čistení možno sprchový diel odobrať
  • montáž: inštalácia na stenu
  • spojovací závit G ½

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
26466400
EAN:
4011097720555
Záruka:
2 roky
Montáž sprchy:
na rameno na stenu
Výbava:
s ramenom
Tvar sprchy:
guľatá/kruhová
Veľkosť hlavice [mm]:
240
Úspora vody:
bez úspornej funkcie
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

AirPower

Technológia, ktorá obohacuje vodu nasávaným vzduchom a vytvára tak plnšie, ľahšie a mäkšie kvapky. Na jeden liter vody pripadnú cca. tri litre vzduchu. Stačí pohľad na vodu vytekajúcu z kohútika batérie alebo na disk vodných lúčov u sprchy a zistíte, aké výhody AirPower prináša. Táto technológia ticho a spoľahlivo zväčšuje objem každej kvapky a znižuje nepríjemné striekanie vody. Perliaci sprchový dáždik AirPower pohltí Vaše telo a vytvorí príjemný pocit blaha. Výsledok pocítite ihneď na vlastnej koži. 

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

XXL Performance

Potešenie zo sprchovania vo veľkosti XXL. Všetkým, ktorí chcú zažiť nesmiernu zábavu pri sprchovaní, spoločnosť Hansgrohe ponúka ručné a hlavové sprchy o priemeroch 100 až 600 mm. Vďaka inteligentnému rozvodu vody na väčšiu plochu zažije celé Vaše telo príjemný sprchový dáždik. Navyše sú sprchy zaujímavé aj z ekologického hľadiska, v spojení s technológiou AirPower - obohatenie vody vzduchom, a tak sprchy XXL fungujú úsporne. Vaša spotreba vody sa tak nezvýši.

RainAir

Pokiaľ Vám nejde len o starostlivosť o telo, ale chcete byť vodou aj rozmaznávaní, vyskúšajte ručnú alebo hornú sprchu s mäkkým sprchovým prúdom RainAir. Každá z prevzdušnených kvapiek vychádza z veľkej a širokej dýzy, čo zaručí príjemný zážitok zo sprchovania.

Rain

Čím menšie sú otvory na ručnej alebo hornej sprche, tým väčší majú účinok. Sprchový prúd Rain oživuje a osviežuje svojím príjemne energickým spôsobom, ktorý vytryskáva na celé telo. Z tohto dôvodu sa obzvlášť hodí napríklad k rýchlemu a dôkladnému zmytiu šampónu.

Select (v kúpeľni)

Jedným stlačením zmeníte typ prúdu či druh sprchy. S tlačidlom Select je možné batérie obsluhovať veľmi jednoducho. Stlačením tlačidla sa voda nielen spúšťa a zastavuje, ale taktiež ním je možné u ručnej alebo hornej sprchy prepínať jednotlivé typy dýz. U termostatu je možné vďaka tejto integrovanej technike úplne presne púšťať a zastavovať prúd vody, aj voliť rôzne sprchy. V prípade potreby môžete batériu ovládať bez použitia rúk, pretože tlačidlo je možné prepínať intuitívne rukou alebo lakťom. Tlačidlo Select Hansgrohe garantuje jednoduchosť každý deň a je ideálne pre všetkých, ktorí ocenia komfortný a príjemný zážitok zo sprchovania.

Produkty série Raindance Select S

Produkty série Raindance Select S

Nadštandardný zážitok zo sprchovania má séria Raindance Select S v popise práce. Vďaka svojim nekonfliktným kruhovým tvarom s plochými prvkami sa navyše hodí do väčšiny kúpeľňových štýlov. Ručné sprchy a hlavové sprchy, ktoré získate v rôznych priemeroch a povrchových úpravách, ponúkajú niekoľko prúdov vody. Vďaka radu úsporných technológií máte možnosť znížiť spotrebu vody na nevyhnutné minimum, a to bez negatívneho vplyvu na samotné sprchovanie. Zadovážiť si môžete aj vyladené sprchové sety, a to s alebo bez termostatickej batérie. Praktickú a elegantnú stránku môžete obohatiť aj o vkusné poličky.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore