Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Rainmaker Select - Sprchový set Showerpipe 460 s termostatom, 3 prúdy, biela/chróm 27106400

Výrobca: Hansgrohe Série: Rainmaker Select Kat. č.: 27106400

Vytvorte v pohodlí vašej kúpeľne dokonalú kúpeľnú atmosféru. Pomôcť... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
5 869,44 €
Naša cena
3 521,66 € s DPH (2 934,72 € bez DPH)

Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Vytvorte v pohodlí vašej kúpeľne dokonalú kúpeľnú atmosféru. Pomôcť vám v tom môže vyvážený sprchový set Hansgrohe Showerpipe na inštaláciu na stenu, ktorá kombinuje tri prúdy hornej sprchy s maximálnymi účinkami a možnosťami ručnej sprchy. Účinok podporíte aj vďaka ľahkému a bezpečnému ovládaniu prostredníctvom termostatickej batérie ShowerTablet Select, ktorá je schopná ovládať až 4 spotrebiče. Termostatická batéria zaisťuje stály prúd vody po celú dobu sprchovania, pričom vybraný spotrebič spustíte alebo zastavíte jednoduchým stlačením tlačidla Select. Iste vás poteší aj bezpečnostná poistka, ktorú musíte uvoľniť pri nastavovaní teplôt vyšších ako 40 °C. Dôležitá je aj perfektná vnútorná izolácia (CoolContact), ktorá ponecháva povrchy vždy dostatočne chladné. Súčasťou termostatu je aj bezpečnostná polička z bieleho skla, vďaka čomu budete mať svoje sprchovacie potreby vždy po ruke.

Horná sprcha zaujme svojím obdĺžnikovým designom (460x300 mm), kombináciou chrómových povrchov a bielou podhľadovou časťou. Dĺžka ramena 450 mm poskytuje dostatok priestoru pre vaše telo počas sprchovania. Na svoje uvoľnenie či povzbudenie môžete využiť hneď tri prúdy vody: osviežujúci Rain, upokojujúci MonoRain a povzbudzujúci RainStream. Prepínať môžete jednoducho vďaka tlačidlu Select. Ručná sprcha je vybavená sprchovou hadicou a v prípade potreby ju môžete umiestniť do nástenného držiaka ručnej sprchy. Údržba sprchového setu je rýchla a efektívna vďaka povrchovej úprave, ale aj technológii QuickClean, vďaka ktorej ľahko zbavíte sprchové hlavice vodného kameňa.

Sprchový set Showerpipe, 3jet

  • horná sprcha, ručná sprcha, sprchový termostat, sprchová hadica, sprchový držiak
  • maximálny prietok pri 0,3 MPa: 27 l/min
  • naraz je možné použiť 4 spotrebiče
  • horná sprcha Rainmaker Select 460 3jet
  • veľkosť sprchového modulu: 460 x 300 mm
  • polička z bezpečnostného skla
  • povrchová úprava poličky: biela
  • druh prúdu: Rain, MonoRain, RainStream
  • pohodlné prepínanie druhov prúdu tlačidlom Select
  • prevádzkový tlak vody: min. 0,15 MPa/max. 1,0 MPa
  • pohľadový diel hornej sprchy bezpečnostné sklo, jednoducho sa čistí
  • dĺžka ramena sprchy: 450 mm
  • termostat ShowerTablet Select 700
  • izolované vedenie vody
  • bezpečnostná poistka pri 40 °C
  • vopred nastaviteľné obmedzenie teplej vody
  • pohodlné prepínanie tlačidlom Select
  • spôsob montáže: inštalácia na stenu
  • rozmer prívodov DN15
  • závit prívodov G ½
  • rozstup stredov 150 ± 18 mm
  • vyhotovenie: chróm, biela

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
27106400
EAN:
4011097771113
Záruka:
2 roky
Typ:
s termostatickou nástennou batériou
Úspora vody:
bez úspornej funkcie
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

QuickClean

Vďaka praktickej technike QuickClean je možné usadeniny vodného kameňa odstrániť jednoduchým prejdením prstom. Perlátor batérií aj dýzy spŕch sú vybavené pružnými silikónovými výstupmi, na ktorých ľahko odstránite usadeniny vodného kameňa. Takto ošetrované výrobky zostávajú dlhšie funkčné, majú dlhšiu životnosť a predovšetkým aj rovnomerný tok vody.

XXL Performance

Potešenie zo sprchovania vo veľkosti XXL. Všetkým, ktorí chcú zažiť nesmiernu zábavu pri sprchovaní, spoločnosť Hansgrohe ponúka ručné a hlavové sprchy o priemeroch 100 až 600 mm. Vďaka inteligentnému rozvodu vody na väčšiu plochu zažije celé Vaše telo príjemný sprchový dáždik. Navyše sú sprchy zaujímavé aj z ekologického hľadiska, v spojení s technológiou AirPower - obohatenie vody vzduchom, a tak sprchy XXL fungujú úsporne. Vaša spotreba vody sa tak nezvýši.

Rain

Čím menšie sú otvory na ručnej alebo hornej sprche, tým väčší majú účinok. Sprchový prúd Rain oživuje a osviežuje svojím príjemne energickým spôsobom, ktorý vytryskáva na celé telo. Z tohto dôvodu sa obzvlášť hodí napríklad k rýchlemu a dôkladnému zmytiu šampónu.

MonoRain

Presný, upokojujúci a uvoľňujúci sprchový prúd zo stredu sprchy. Jednoliaty prúd svojou ľahkosťou napomáha docieliť upokojenie, a preto sa skvelo hodí k uvoľneniu.

RainStream

Jemný sprchový prúd RainStream je tvorený jednotlivými šnúrami vodných perličiek, preto tieto jednotlivé prúdy hornej sprchy nesplývajú navzájom, ale v ľubovoľnej výške až k samotnej podlahe. Zostávajú tak rovnako osviežujúce a intenzívne, nezávisle na výške sprchujúcej sa osoby.

Select (v kúpeľni)

Jedným stlačením zmeníte typ prúdu či druh sprchy. S tlačidlom Select je možné batérie obsluhovať veľmi jednoducho. Stlačením tlačidla sa voda nielen spúšťa a zastavuje, ale taktiež ním je možné u ručnej alebo hornej sprchy prepínať jednotlivé typy dýz. U termostatu je možné vďaka tejto integrovanej technike úplne presne púšťať a zastavovať prúd vody, aj voliť rôzne sprchy. V prípade potreby môžete batériu ovládať bez použitia rúk, pretože tlačidlo je možné prepínať intuitívne rukou alebo lakťom. Tlačidlo Select Hansgrohe garantuje jednoduchosť každý deň a je ideálne pre všetkých, ktorí ocenia komfortný a príjemný zážitok zo sprchovania.

CoolContact

Technológia zamedzuje zahriatiu povrchu termostatu a sprchovanie je vďaka tomu ešte bezpečnejšie. Dotyk batérie, ktoré sú vybavené touto technológiou chladenia, je vždy príjemný. Pritekajúca studená voda je v základnom telese termostatu vedená tak, že prúdi priamo pozdĺž celej čelnej a hornej steny. Horúca voda je vedená z prípojky v stene priamo a bez okľúk do kartuše. Zmiešaná voda tečie, obklopená studenou vodou, von z kartuše, doprava k výtoku. A síce pozdĺž zadnej a spodnej steny. Každý člen rodiny sa tak môže v sprche a vo vani pohybovať bez starostí.

Produkty série Rainmaker Select

Produkty série Rainmaker Select

Luxusné uvoľnenie a nadštandardný dizajnový zážitok v sebe spájajú hlavové sprchy série Rainmaker Select. Vkusne využitý obdĺžnikový tvar a pôsobivé rozmery zaručujú spokojnosť aj tých najnáročnejších z nás. Svoju jedinečnosť podporíte aj výberom jednej z farebných kombinácií – biela/chróm alebo čierna/chróm. Aby ste využili možnosti tejto série na maximum, môžete siahnuť aj po sprchových setoch s ručnou sprchou a termostatickou batériou. Tá zaručuje jednoduché ovládanie, bezpečnosť a perfektnú reguláciu vodných prúdov.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
2 421,14 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
2 421,14 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
2 201,11 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
2 090,88 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
Doprava zadarmo
2 201,11 € s DPH
Skladom 1 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
Doprava zadarmo
1 871,06 € s DPH
Expedícia obvykle do 75 dní.
hore