Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Shower Select Glass - Termostatická batéria pod omietku na 2 spotrebiče, biela/chróm 15738400

Výrobca: Hansgrohe Série: Shower Select Glass Kat. č.: 15738400

Možností, ako priniesť do kúpeľne štýl, nevtieravú eleganciu a... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
1 162,68 €
Naša cena
697,61 € s DPH (581,34 € bez DPH)

Skladom 2 ks
Zajtra odosielame

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Nutné dokúpiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Možností, ako priniesť do kúpeľne štýl, nevtieravú eleganciu a prirodzený luxus je viac. Stávkou na istotu je podomietková termostatická batéria hansgrohe Shower Select Glass, ktorá stavia na nadčasovú kombináciu bielych a chrómových povrchov. Celkový moderný dojem pozdvihuje aj štvorcová rozeta, kde sú umiestnené kruhové ovládacie tlačidlá a rukoväť. Povrchy sú odolné voči mechanickému poškodeniu a ubránia sa aj usadzovaniu nečistôt. Údržba je teda jednoduchá a rýchla, čím dlhodobo uchováte perfektný vzhľad i funkčnosť batérie. Podomietkový variant navyše šetrí miesto a tiež minimalizuje riziko zranenia pri pohybe vo vani alebo sprchovom kúte.

Termostatická batéria sa pýši nielen úžasným vzhľadom, ale i množstvom praktických funkcií. Iste oceníte jasné symboly na tlačidlách, ako aj ich presnú reakciu. Teplotu nastavujete prostredníctvom ergonomickej rukoväte, pričom pred oparením vás chráni bezpečnostná poistka. Tú musíte uvoľniť pri nastavovaných teplotách, presahujúcich 40 °C. Spotrebiče pohodlne zapnete a vypnete stlačením príslušného tlačidla Select. Výhodou je, že môžete pustiť viac spotrebičov naraz. Na plnú funkčnosť termostatu je potrebné zaobstarať si ešte montážne teleso iBox, ktoré nie je súčasťou balenia.

Termostatická podomietková batéria na 2 spotrebiče

  • súčasné použitie viacerých spotrebičov
  • pohodlné zapnutie a vypnutie 2 spotrebičov tlačidlom Select
  • bezpečnostná poistka pri 40 °C
  • prietok dolným výstupom: 23 l/min
  • prietok horným výstupom: 25 l/min
  • súčasťou dodávky: termostat, inštalačný blok, upevňovací materiál

Inštalácia na montážne teleso iBox. Nie je súčasťou balenia, je potrebné ho objednať zvlášť.

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
15738400
EAN:
4011097777481
Záruka:
2 roky
Typ:
termostatická
Montáž:
Ovládanie:
tlačidlová
Výbava:
bez sprchy
Farba:

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

Select (v kúpeľni)

Jedným stlačením zmeníte typ prúdu či druh sprchy. S tlačidlom Select je možné batérie obsluhovať veľmi jednoducho. Stlačením tlačidla sa voda nielen spúšťa a zastavuje, ale taktiež ním je možné u ručnej alebo hornej sprchy prepínať jednotlivé typy dýz. U termostatu je možné vďaka tejto integrovanej technike úplne presne púšťať a zastavovať prúd vody, aj voliť rôzne sprchy. V prípade potreby môžete batériu ovládať bez použitia rúk, pretože tlačidlo je možné prepínať intuitívne rukou alebo lakťom. Tlačidlo Select Hansgrohe garantuje jednoduchosť každý deň a je ideálne pre všetkých, ktorí ocenia komfortný a príjemný zážitok zo sprchovania.

Produkty série Shower Select Glass

Produkty série Shower Select Glass

Atraktívny dizajn termostatických vaňových a sprchových batérií pod omietku pracuje nielen s nadčasovým tvarom štvorca, ale využíva aj luxusný vzhľad skla. Pre dokonalý efekt môžete zvoliť aj farebnú kombináciu čiernej či bielej a chrómu. Okrem unikátneho vzhľadu oceníte aj mnoho zabudovaných technológií či bezpečnostných prvkov. Ovládacie tlačidlá sú intuitívne, rukoväť na reguláciu teploty sa dá ovládať aj mokrými rukami či rukami od mydla. Tlačidlo Select vám okamžite poskytne požadovaný sprchový kúpeľ.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
výpredaj
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore