Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe ShowerTablet Select - Termostatická sprchová batéria 300, chróm 13171000

Výrobca: Hansgrohe Série: ShowerTablet Select Kat. č.: 13171000

Moderný systém ovládania prémiovej kvality Hansgrohe Chrómovaná... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
731,16 €
Naša cena
438,70 € s DPH (365,58 € bez DPH)

Skladom 2 ks
Zajtra odosielame

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka

Varianty produktu

Môže sa vám hodiť

Pre dlhšiu životnosť produktu

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Moderný systém ovládania prémiovej kvality Hansgrohe

Chrómovaná termostatická sprchová batéria Hansgrohe ShowerTablet Select 300 predstavuje spoľahlivé ovládanie na jeden spotrebič. Charakterizuje ju atraktívny design, výnimočná kvalita a dômyselné bezpečnostné opatrenia. Je určená na inštaláciu na stenu a ponúka intuitívne ovládanie. Teplotu ľahko nastavíte otočným gombíkom. Prietok vody dosahuje maximálne 30 l/min (pri tlaku 0,3 MPa). Na montáž na existujúce pripojenie G ½ je potrebný adaptér #02026000.

Bezpečnosť je v spoločnosti Hansgrohe prioritou číslo jeden

Bezpečnostná poistka na 40 °C vás chráni pred obarením horúcou vodou, termostatická batéria je preto mimoriadne vhodná pre deti a starších používateľov. Spoločnosť Hansgrohe dokonca odizolovala aj rozvody vody – povrch termostatickej batérie sa preto nezahrieva, takže sa jej môžete kedykoľvek bez obáv dotknúť.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Zvoľte si vysokokvalitnú a elegantnú sprchovú termostatickú batériu Hansgrohe ShowerTablet Select 300 (inštalácia na stenu) – vaša kúpeľňa bude ešte elegantnejšia, používateľsky prívetivá a bezpečná!

Technické parametre

  • na 1 výstup
  • ventil Štart/Stop na ovládanie spotrebičov, termostatická kartuša na reguláciu teploty
  • bezpečnostná poistka pri 40°C
  • nastaviteľné obmedzenie teploty
  • prietok prívodom k ručnej sprche (pri 0,3 MPa): 14 l/min
  • polička z bezpečnostného skla
  • povrchová úprava poličky: chróm alebo biela
  • s izolovanými rozvodmi vody
  • spätný ventil
  • s protihlukovou izoláciou
  • materiál: rukoväti z kovu
  • obsahuje filter nečistôt
  • rozstup stredov: 150 mm ± 12 mm
  • na montáž na súčasné pripojenie G ½ je potrebný adaptér (02026000)

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Kat. č.:
13171000
EAN:
4011097717012
Záruka:
2 roky
Typ:
termostatická
Rozstup [mm]:
150
Ovládanie:
Výbava:
bez sprchy
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Technológia

Prehľad technológií

Select (v kúpeľni)

Jedným stlačením zmeníte typ prúdu či druh sprchy. S tlačidlom Select je možné batérie obsluhovať veľmi jednoducho. Stlačením tlačidla sa voda nielen spúšťa a zastavuje, ale taktiež ním je možné u ručnej alebo hornej sprchy prepínať jednotlivé typy dýz. U termostatu je možné vďaka tejto integrovanej technike úplne presne púšťať a zastavovať prúd vody, aj voliť rôzne sprchy. V prípade potreby môžete batériu ovládať bez použitia rúk, pretože tlačidlo je možné prepínať intuitívne rukou alebo lakťom. Tlačidlo Select Hansgrohe garantuje jednoduchosť každý deň a je ideálne pre všetkých, ktorí ocenia komfortný a príjemný zážitok zo sprchovania.

CoolContact

Technológia zamedzuje zahriatiu povrchu termostatu a sprchovanie je vďaka tomu ešte bezpečnejšie. Dotyk batérie, ktoré sú vybavené touto technológiou chladenia, je vždy príjemný. Pritekajúca studená voda je v základnom telese termostatu vedená tak, že prúdi priamo pozdĺž celej čelnej a hornej steny. Horúca voda je vedená z prípojky v stene priamo a bez okľúk do kartuše. Zmiešaná voda tečie, obklopená studenou vodou, von z kartuše, doprava k výtoku. A síce pozdĺž zadnej a spodnej steny. Každý člen rodiny sa tak môže v sprche a vo vani pohybovať bez starostí.

Produkty série ShowerTablet Select

Produkty série ShowerTablet Select

Dizajn, ktorý sa nehrá na kompromisy. Moderné zobrazenie ostrých hrán a rovných plôch uchváti svojím dizajnom aj precíznym zhotovením. Termostatické vaňové aj sprchové batérie tejto série sa tak stanú nielen praktickým pomocníkom, ale hlavne dôstojným dizajnovým prvkom vašej kúpeľne. Starajú sa navyše o vašu bezpečnosť, a to vďaka obmedzovaču teploty a tepelnej poistke. Ovládanie je veľmi intuitívne, pričom ovládanie teploty prúdu je jednoduché aj s mokrými rukami či rukami od mydla.

Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
3D model
Doprava zadarmo
Doprava zadarmo
hore