Preskočiť na hlavný obsah

Hansgrohe Unica'C - Sprchová tyč 0,65 m s hadicou 1,6 m, chróm 27611000

Výrobca: Hansgrohe Série: Unica'C Kat. č.: 27611000
Doprava zadarmo

Vysokokvalitná nástenná tyč na pohodlnejšie sprchovanie Spoločnosť... Zobraziť celý popis

Cena odporúčaná výrobcom
110,16 €
Naša cena
66,10 € s DPH (55,08 € bez DPH)

Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.

Pridať do nákupného zoznamu
Možnosti platby: Mastercard
Mastercard
Visa
Visa
TrustPay
TrustPay
Gopay
GoPay
Transfer (Zálohová faktura)
Zálohová faktúra
Transaction (Dobírka)
Dobierka
Hansgrohe Unica'C - Sprchová tyč 0,65 m s hadicou 1,6 m, chróm 27611000

Hansgrohe Unica'C - Sprchová tyč 0,65 m s hadicou 1,6 m, chróm 27611000

Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
66,10 €

Pre dlhšiu životnosť produktu

Doprava zdarma
Spôsob dopravy

Spolupracujeme s balíkovou prepravnou spoločnosťou SPS a GLS a prepravnými spoločnosťami Toptrans a GEIS.

S nákupom vám poradíme
S nákupom
vám poradíme

V našom tíme máme technických odborníkov, ktorí Vám s nákupom poradia, takže Vám určite všetko bude pasovať a fungovať ku spokojnosti.

Môžete nám dôverovať
Naše ceny vás potešia

Či zariaďujete jednu kúpeľňu alebo aj päť. Každému ponúkame výhodné ceny. Veľkoodberateľom i špeciálne zľavy.

Najširšia ponuka skladom
U nás si vyberiete

Naše sklady praskajú vo švíkoch. Práve teraz máme k dispozícii 6 918 položiek a 58 744 výrobkov popredných značiek, napr. Grohe, Hansgrohe, Geberit a Kludi.

Informácie o produkte

Informácie o produkte

Vysokokvalitná nástenná tyč na pohodlnejšie sprchovanie

Spoločnosť Hansgrohe, vynálezca nástennej sprchovej tyče, premieňa sprchovanie na skutočne komfortný zážitok. Dôkladne chrómovaná mosadzná rúrka nástennej tyče hansgrohe Unica’C s priemerom 2,2 cm má dĺžku 65 cm. Plne chrómovaný kovový jazdec je možné plynulo nastavovať a ľahko zaistiť. Pri sprchovaní uchyťte ručnú sprchu vo výške, ktorá vám vyhovuje. Na nastavenie a sklápanie sprchy môžete využiť aj úpravu uhla sklonu (podľa rastra).
Ak potrebujete pri inštalácii preklenúť povrchové materiály steny s rôznymi výškami, pomôže vám priložená kompenzačná podložka.

Sprchová hadica - bez krútenia a pretáčania

Plastová sprchová hadica Isiflex, dopĺňajúca nástennú tyč, má dĺžku 1,60 m a v sprche ponúka veľkorysý operačný rádius. Jej vysokokvalitný povrch s kovovým vzhľadom vyzerá v kombinácii s chrómovanou nástennou tyčou skvele. Sprchové hadice hansgrohe Isiflex sú odolné proti skrúteniu - už vás nebude trápiť priškrcovanie prúdu ani rýchle opotrebovanie. Na strane sprchy je hadica vybavená otočným kĺbom, ktorý zabraňuje jej pretáčaniu. Vďaka plastovému povrchu, ktorý sa ľahko čistí, bude hadica dlho dobre vyzerať.

Držiak ľahko kombinovateľný s množstvom spŕch hansgrohe

Diskrétne elegantná, 65 cm dlhá nástenná tyč hansgrohe Unica’C je navrhnutá tak, aby ladila so širokou ponukou ručných spŕch hansgrohe - napr. so sprchami Croma 100 Multi alebo Croma 100 Vario. Ľahko ju môžete kombinovať so svojím obľúbeným výrobkom z kolekcie značky Hansgrohe.

Prečo Hansgrohe?

Spoločnosť Hansgrohe so sídlom v Schiltachu v nemeckom Schwarzwalde si počas svojej 110-ročnej histórie získala v odbore sanitárnej techniky povesť inovátora v oblasti technológií, designu a trvalej udržateľnosti. Vo svojich batériách, sprchách a sprchových systémoch prináša spoločnosť originálne výrobky, vďaka ktorým sú kúpeľne a kuchyne pohodlnejšie a atraktívnejšie. Pre každodennú radosť z vody.

Zvoľte si do sprchy praktickú nástennú tyč Unica’C s dĺžkou 0,65 m a prvotriednou kvalitou Hansgrohe - vrátane vysokokvalitnej sprchovej hadice!

Sprchová nástenná tyč Unica C

  • vyhotovenie: chróm
  • priemer tyče: 22 mm, okrúhly profil
  • celková dĺžka tyče: 668 mm
  • priesvitný plastový jazdec sprchy
  • držiak sprchy s aretáciou
  • plynulé nastavenie uhla sklonu
  • nastavenie uhla sklonu do definovaných polôh
  • vrátane sprchovej hadice Isiflex 1600 mm

Technické informácie

Výrobca:
Hansgrohe
Autorizovaný predajca
Série:
Kat. č.:
27611000
EAN:
4011097537511
Záruka:
2 roky
Výbava:
so sprchovou hadicou
Dĺžka [mm]:
650
Farba:
chróm

Výrobca Hansgrohe

Filozofia značky Hansgrohe vychádza z rodinnej tradície. Táto značka patrí do koncernu, ktorý sa zaraďuje medzi niekoľko málo globálnych hráčov v oblasti sanitárnej techniky. Jej cieľom je ponúkať zákazníkom produkty, ktoré zaručujú výnimočné štandardy funkčnosti a kvality. Hansgrohe sprchyvodovodné batérie i termostatické batérie patria k najkvalitnejším produktom v odbore sanitárnej techniky. 

Produkty série Unica'C

Produkty série Unica'C

Dokonalý pomocník pri vašom sprchovaní, ktorý dokáže byť aj elegantný. Sprchové tyče série Unica’C vás zaujmú jemnými líniami s prvkami minimalizmu a chrómovou úpravou povrchu. Pohyblivý jazdec umožňuje výškové nastavenie na mieru, a to pre všetkých členov vašej domácnosti. Dokonalosť zážitku môžete zintenzívniť aj polohovaním držiaka. Pretože výrobca Hansgrohe myslí hlavne prakticky, dá sa sprchovacia tyč umiestniť aj na steny rôznej výšky, a to vďaka kompenzačným podložkám. Súčasťou setu je aj plastová sprchová hadica, ktorá je odolná proti krúteniu. Môžete si vybrať aj zladenú misku na mydlo.

Doprava zadarmo
74,16 € s DPH
Skladom 2 ks
Odosielame v utorok 2. 4.
hore