Preskočiť na hlavný obsah

Dávkovače mydla Simplehuman ponúkajú viac, než si viete představit

Dávkovače sa často vyberajú podľa vzhľadu. Niektorí sa pozerajú aj na ich objem, aby nemuseli často dopĺňať mydlo. Iní ich chcú iba postaviť, ďalší zase uprednostňujú inštaláciu na stenu. Ale dávkovače mydla od firmy Simplehuman toho ponúkajú oveľa viac.

Dávkovač mydla je často prehliadaný produkt, ktorý ale dokáže ovplyvniť váš komfort i hygienu. Väčšina ľudí vyberá dávkovač podľa designu alebo ceny, ale to nie je to jediné, na čo by ste sa pri svojom výbere mali zamerať. Zaujímať by vás mala napríklad aj kvalita pumpičky, možnosť inštalácie, použitý materiál a pod. Zvážiť by ste mali tiež bezdotykový variant, ktorý nájdete napríklad u značky Simplehuman.

 

O značke Simplehuman

Značka Simplehuman myslí už od počiatku svojho pôsobenia na váš komfort. Prostredníctvom praktických produktov vám každý deň zlepšuje život bez toho, aby ste si to uvedomovali. Po veľkom úspechu s bezdotykovými odpadkovými košmi sa firma zamerala na ďalšie vybavenie do domácností – bezdotykové i manuálne dávkovače na mydlo, senzorové kozmetické zrkadlá s LED osvetlením, organizéry do skríň, držiaky na utierky, sprchové poličky a mnoho ďalšieho.

V dnešnom článku sa ale zameriame na bezdotykové dávkovače mydla a dezinfekcie.

simplehuman

 

Prečo zvoliť bezdotykové dávkovače mydla?

Predstavte si situáciu, keď s mokrými rukami siahate na pumpičku dávkovača mydla. Na pumpičke okrem niekoľkých kvapiek vody zostanú aj baktérie. Bezdotykové technológie chránia vaše zdravie pred škodlivými baktériami a vírusmi a zároveň zachovávajú perfektnú čistotu samotného dávkovača a jeho okolia.

Navyše, ako všetci vieme, nie všetky pumpičky sú na nanášanie mydla ideálne. Obzvlášť pri lacnejších dávkovačoch sa môžete stretnúť s nepraktickými pumpičkami, ktoré dávkujú mydla málo, alebo naopak až príliš. Často sa v nich mydlo zasekne, takže musíte vymeniť celú pumpičku alebo ju stlačiť niekoľkokrát. To môžete vidieť aj na priloženom videu, kde je zachytené, ako značka Simplehuman zábavným spôsobom testovala ďalšie dávkovače mydla.

 

 

Ako funguje bezdotykový dávkovač mydla?

Simplehuman_ST1064dn2.jpg

Bezdotykový dávkovač mydla Simplehuman má v sebe zabudovaný vstavaný lítium-ión akumulátor, ktorý na jedno nabitie vydrží až 3 mesiace pravidelnej prevádzky. Batéria zaisťuje chod dávkovača a senzor sa postará o dávkovanie.

Množstvo mydla či peny si určíte tým, ako ďaleko od senzoru umiestnite ruku - čím ďalej dáte ruku, tým viac mydla alebo peny dostanete.

Výhodou je aj vodeodolnosť dávkovača. Vďaka triede vodeodolnosti IP66 sa nemusíte báť dávkovač umyť pod vodou. Nič sa mu nestane.

 

Nezabudnite na kvalitnú pumpičku

Ako sme si povedali v úvode – design a cena nie sú pri výbere dávkovača mydla kľúčové. Zamerajte sa aj na kvalitu pumpičky a hadičky. Bezdotykové i manuálne dávkovače mydla Simplehuman v sebe majú zabudovanú kvalitnú hadičku, ktorá je odolná voči upchatiu, takže zaistí neprerušovaný prietok mydla.

Súčasťou dávkovača je aj silikónový ventil, ktorý zamedzí odkvapkávaniu mydla na dosku. A zvýšený komfort spoznáte i pri doplňovaní mydla lievikom.

    

Simplehuman                   simplehuman dávkovač mýdla

 

Mydlo aj dezinfekcia

S rozšírením choroby COVID sa nám rozmohol taký nešvár – ľudia začali používať dávkovače mydla aj na dezinfekciu, čo výrobcovia nevidia radi. Dezinfekcia má v porovnaní s mydlom iné zloženie a môže poškodiť hadičku, pumpičku aj samotný dávkovač mydla. Ale v prípade dávkovačov Simplehuman tento problém riešiť nemusíte. Okrem tekutého mydla môžete dávkovač využiť aj na dezinfekciu alebo napríklad na umývací prostriedok v kuchyni.

 

Dávkovače mydlovej peny

Máme dobrú správu aj pre milovníkov mydlovej peny, pretože i na tú má Simplehuman prispôsobené produkty. Dávkovače mydlovej peny zaisťujú dokonalú konzistenciu umývacieho prípravku vďaka prevzdušňovaciemu membránovému čerpadlu. Vďaka nemu sa môžete tešiť z bohatej mydlovej peny každý deň. A aj v tomto prípade je doplnenie veľmi jednoduché – buď dolejete penu do kazety, alebo starú kazetu vyberiete a vložíte novú, už naplnenú.

simplehuman

 

Dávkovače do vane či sprchy

Vadí vám, ako sa všade váľajú fľaštičky od telového mydla, šampónu a kondicionéru? Zaobstarajte si od firmy Simplehuman aj dávkovače do vane alebo do sprchy. Tie síce nie sú bezdotykové, ale aj tak ponúkajú množstvo vychytávok. Jednou z nich je páčka na konci zásobníka, s ktorou si môžete presne nastaviť ideálne množstvo produktu na jednu dávku.

Na dávkovačoch tiež nájdete praktické háčiky na zavesenie umývacej huby. Dokážu odolať hrdzi a ľahko sa čistia. Jednoduché doplňovanie vás pri značke Simplehuman snáď už ani neprekvapí - tu ho umožní dostatočne široký otvor. Nakoniec vám už zostáva len zvoliť, či budete chcieť dávkovač s jednou, dvomi, alebo tromi nádobami.

 

Design

A teraz sa dostávame k designu, ktorý vás bude zaujímať, ak chcete mať svoju kúpeľňu v jednotnom štýle. Značka Simplehuman ponúka niekoľko farebných variantov svojich produktov. Nechýba kefovaná alebo lesklá nehrdzavejúca oceľ, ale aj kombinácia nehrdzavejúcej ocele s bielou farbou. Veľmi obľúbeným variantom je i ružové zlato (rose gold).

simplehuman

 

Bezdotykový dávkovač do verejných priestorov?

Ak vás dávkovače Simplehuman zaujali, ale potrebovali by ste ich umiestniť na viac frekventované miesta, potom vašu pozornosť určite upútajú dávkovače s ročnou výdržou nabitia.

hore