Preskočiť na hlavný obsah

Novinky a trendy

  • RAVAK -  kúpeľňové batérie Espirit

    RAVAK - kúpeľňové batérie Espirit

    Séria kúpeľňových batérií Ravak Espirit sa prvýkrát predstavila svetu v roku 2022 na Designbloku, najväčšej a najnavštevovanejšej prehliadke súčasného designu a módy v strednej Európe. Inštaláciu navrhlo uznávané štúdio Vrtiška & Žák. Návštevníci asi ani len netušili, že to, čo vyzerá ako pôsobivá umelecká inštalácia nabádajúca k interakcii, sa čoskoro stane trvalou súčasťou ponuky obľúbeného tvorcu vybavenia kúpeľní. Inými slovami, že sa krásne kúpeľňové batérie Ravak Espirit čoskoro prenesú z galérie do domácností koncových užívateľov.
     

    ČÍTAŤ VIAC
  • RAVAK - Čierna v kúpeľni

    RAVAK - Čierna v kúpeľni

    Čierna farba si získava čím ďalej väčšiu obľubu. Nie je sa čomu diviť. Prinášajú neopozeraný, nadčasový štýl, eleganciu a určitý punc sebavedomia. Čierny rad sanitárneho vybavenia RAVAK nenecháva nič náhode a vedľa týchto pocitových parametrov prináša aj skvelé parametre technické a designové, ktoré podporuje modernými technológiami. Poďme sa na niektoré produkty pozrieť zblízka.
     

    ČÍTAŤ VIAC
  • Sanela: elegantná úspora vody

    Sanela: elegantná úspora vody

    Umývadlové batérie patria medzi najviac zaťažované vybavenie domácnosti. Z hľadiska výdrže a funkčnosti sú na ne preto kladené vysoké nároky. Senzorové batérie Sanela SLU 60 a SLU 60B však idú ďalej. Okrem vysokého užívateľského komfortu a dlhodobej spoľahlivosti ponúkajú významnú úsporu vody.
     

    ČÍTAŤ VIAC
  • KEUCO vás oslní svojím radom Black Selection

    KEUCO vás oslní svojím radom Black Selection

    Nadčasovosť, tajomná elegancia, originalita a vkusná extravagancia. Aj tak je možné chápať jedinečné výrobky řady Black Selection, ktorá vás na prvý pohľad uchváti svojím zamatovo čiernym povrchom a minimalisticky ladeným designom. Oslní vás však nielen luxusným vzhľadom, ale tiež odolnosťou a bezchybnou funkčnosťou. Poďme si toto krásne kúpeľňové vybavenie predstaviť. 

    ČÍTAŤ VIAC
hore